Liam Hemsworth wenst Miley het beste

Liam Hemsworth heeft op Instagram gereageerd op zijn breuk met Miley Cyrus. De 29-jarige acteur kent geen wrok. “Hallo allemaal. Miley en ik zijn recent uit elkaar gegaan. Ik wens haar het allerbeste en niets dan gezondheid en geluk”, laat hij weten. De twee waren nog geen jaar getrouwd.

Verder schrijft Liam, die momenteel in zijn thuisland Australië verblijft, dat de breuk een privékwestie is. Hij zal daarom niet op vragen van media reageren. “Alle eerder aan mij toegeschreven quotes zijn onzin.” De Hunger Games-acteur doelt mogelijk op een bericht van de Daily Mail Australia, die claimt Liam te hebben gesproken.

Het bericht van Liam komt een dag nadat Miley voor het eerst op de breuk reageerde. Althans, daar lijkt het op: haar bericht op Instagram was vrij cryptisch. Miley schreef dat “vechten tegen evolutie niet werkt, want je wint nooit”. Verandering omschreef ze als “onvermijdelijk”.

Ondertussen gaat de 26-jarige Miley verder met haar leven: ze werd afgelopen weekeinde zoenend betrapt met Kaitlynn Carter, de ex van The Hills-ster Brody Jenner. De twee zijn momenteel op vakantie in Italië.

 

BuzzE