ZO verliep de eerste ontmoeting van Natasja en René

De Frogers
Door: Eva Steins
29-10-2020

De Frogertjes leerde elkaar precies 33 jaar geleden kennen. In een interview vertellen zij álles over hun eerste ontmoeting. ,,Het was liefde op het eerste gezicht…”

Getrouwde man

Er zaten wat haken en ogen aan de eerste ontmoeting van Natasja en René. Het stel vertelt in 100%NL Magazine dat de vonk gelijk over sloeg toen zij elkaar voor het eerst zagen. “We hebben elkaar leren kennen in Athene in 1987. Ik was stewardess en Ajax speelde een finale in de Europa Cup”, blikt Natasja terug.

,,Ze kwam aanlopen – bam – het was klaar. Uiterlijk hielp hier ook wel een beetje bij, natuurlijk…”, vertelt René. Er zat alleen een addertje onder het gras: René was toen nog getrouwd met Yolanda Punt. Het duurde dus nog even voordat de twee een setje werden. ,,Hij schijnt die nacht een vriend wakker gemaakt te hebben en gezegd te hebben: dit is d’r!” aldus Natasja, die spreekt van een soort ‘bliksem’ die in de lucht tussen haar en René hing.

Froger Vrije Dagen

Hoe hou je het zo lang vol met elkaar? Daar heeft Natasja wat op bedacht.

,,Froog is mijn beste maat. Wij kunnen nog steeds kinderlijk verliefd doen met zijn tweeën, maar we kunnen elkaar ook achter het behang plakken. Ik vind ook dat ik een week per jaar recht heb op Froger Vrije Dagen.”

René heeft nog een hoop liefde voor zijn Natas. ,,Jij bent mijn allerbeste vriend geworden. In het begin ben je verliefd op een meisje, want toen we elkaar leerden kennen was ze 21 en inmiddels is ze oma, haha.”

LEES OOK:

René Froger uitgebreide excuses voor pijnlijke uitspraak

Meer DenD