Liefde van Donny voor Estelle Bergkamp redding voor Ajax-fans?

Donny van de Beek
Door: Jos La Grande
26-08-2019

Elke ontluikende liefde is leuk. En zeker als het gaat om youngsters als kanjer Donny van de Beek, de weergaloze Ajax-voetballer, en in dit geval Estelle Bergkamp. De twee hebben hun verkering afgelopen weekend wereldkundig gemaakt op het moment dat de internationale transfermarkt bijna gaat sluiten.

De foto van Donny van de Beek prijkte de afgelopen weken regelmatig op de voorpagina’s van de Spaanse voetbalkranten, zoals Marca. Journalisten wisten namelijk zeker dat Van de Beek, die overigens geblesseerd is op dit moment, komend seizoen in het Bernabèu-stadion van Real Madrid zou spelen.

Maatjes

Van de Beek zou het voorbeeld volgens van zijn maatjes De Jong (Barcelona) en De Ligt (Juventus) en kiezen voor een grote club én het grote geld. De jongen uit Nijkerkerveen, die een van de meest populaire Ajax-spelers is, werd de afgelopen tijd heen en weer geslingerd tussen de Nederlandse polder en de Spaanse Campo.

Ondertussen speelde er tot veler verrassing nog iets anders. Donny kan het héél erg goed vinden met de dochter van Dennis Bergkamp, de voormalig virtuoze stervoetballer en Ajax-coach. De bijzondere Bergkamp blijkt een beeldschone dochter te hebben. Estelle (22) is inmiddels een bekende verschijning op Instagram en leeftijdgenote van de middenvelder. Ook haar naam klopt, want wie kent niet Estelle Cruijff, de ex van Ruud Gullit en het nichtje van wijlen Johan Cruijff.

Spelersvrouwen

Was de liefde voor Estelle sterker dan de lokroep uit Madrid? Klopte het Ajax-hart van Donny iets sneller dankzij Estelle dan voor de Spaanse miljoenendans? Nog een jaartje Ajax en dan kan Estelle mee naar Madrid. De wegen van ‘spelersvrouwen’ zijn ondoorgrondelijk.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Donny van de Beek (@donnyvdbeek) on

 

 

 

Meer DenD