Lieve geeft antwoord: ‘Mijn man wil naar een parenclub’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Lieve beantwoordt voor DenD intieme vragen over relatie- en liefdesproblemen. Ze schuwt niet om eerlijke en soms harde adviezen te geven. Heb je ook een kwestie die je wilt voorleggen aan Lieve stuur dan je bondig geformuleerde vraag naar [email protected].

Hey Lieve,

Mijn man en ik zijn bijna twintig jaar getrouwd en zoals dat wel vaker gebeurt dut ons intieme leven wat in. Nu heeft hij er iets op gevonden: een parenclub. Hij geeft aan dat hem dat heel fijn lijkt, maar ik zie er werkelijk niets in. Ik moet er gewoon niet aan denken dat een andere vrouw aan hem zit en hij aan haar. Ook wil ik zelf totaal niet worden benaderd door andere mannen. Ik vind het heel erg moeilijk om er met hem over te praten, want hij riep laatst al meteen dat ik preuts was. Mijn hart huilt alleen al bij de gedachte aan zo’n club.

W.v.D. te W.

Antwoord van Lieve:

Ik kan me voorstellen dat zijn voorstel niet in jouw verwachting van jullie huwelijk past. Toch is het belangrijk dat je een manier moet zien te vinden om tot elkaar te komen. Misschien kun je samen eens een kijkje nemen in zo’n club? Vooraf zou ik dan wel duidelijke afspraken maken, zoals: geen seks met een ander. Of doe wat aan research. Probeer eens wat te lezen over wat een bezoek aan een parenclub precies inhoudt. Misschien heeft je man er ook wel een heel ander beeld van? Praten, praten, praten, is mijn advies. Maar ook: doe niets waar je zelf niet achter staat!

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck