Lieve geeft antwoord: ‘Mijn minnaar is even oud als mijn vader’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Lieve beantwoordt voor DenD intieme vragen over relatie- en liefdesproblemen. Ze schuwt niet om eerlijke en soms harde adviezen te geven. Heb je ook een kwestie die je wilt voorleggen aan Lieve stuur dan je bondig geformuleerde vraag naar [email protected].

Beste Lieve,

Ik heb een gepassioneerde relatie met P., een knappe, gescheiden zakenman van vijftig jaar met een succesvolle carrière, terwijl ik net afgestudeerd ben. Ondanks het leeftijdsverschil geniet ik volop van zijn aandacht, levenservaring en zijn liefdesvaardigheden. Nu zijn we op het punt gekomen dat we onze relatie wereldkundig willen maken, maar ik ben bezorgd over de reacties van anderen, Mijn vriend is even oud als mijn vader. Ik zie me al aankomen bij mijn ouders! Wat denk jij, Lieve?

Dieuwertje

Antwoord Lieve

Het is helemaal niet raar om je aangetrokken te voelen tot een rijpere man, ondanks de stigma’s rond relaties met een groot leeftijdsverschil. Als je gelukkig bent in je relatie, laat je dan niet ontmoedigen door de mening van anderen. Volg je hart. Het is jouw leven en jouw keuze. Ik begrijp dat het moeilijk kan zijn om open en eerlijk te zijn tegenover je ouders. Het kan helpen om het gesprek aan te gaan en hen aan het idee te laten wennen voordat je P. aan ze voorstelt. Blijf bovenal trouw
aan jezelf en kies voor je eigen geluk.

Tags

LIEVELIEVE GEEFT ANTWOORDMINNAAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck