Lieve geeft antwoord: ‘Op vakantie met mijn stiefdochter was fiasco’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Lieve beantwoordt voor DenD intieme vragen over relatie- en liefdesproblemen. Ze schuwt niet om eerlijke en soms harde adviezen te geven. Heb je ook een kwestie die je wilt voorleggen aan Lieve stuur dan je bondig geformuleerde vraag naar [email protected].

Beste Lieve,

Ik zie enorm op tegen de komende vakantie naar Italië, met mijn vriend en stiefdochter. De vorige keer was het een fiasco. Mijn stiefdochter eiste voortdurend de aandacht op van haar vader. De twee zien elkaar slechts om het weekend, dus ik begrijp de situatie zeker. Maar het maakt het lastig voor ons om samen quality time te hebben. Hoe maak ik het deze zomer voor ons allemaal een beetje gezellig?

G. uit F.

Antwoord Lieve

Het begint al met de voorpret! Organiseer een gezellige thema-avond waarbij jullie alle drie open kunnen zijn over jullie wensen en verwachtingen. Plan momenten in waarbij iedereen plezier kan beleven. Denk aangezamenlijke uitstapjes of een spelletjesavond. Creëer los daarvan quality time met je partner, zoals romantische diners of strandwandelingen. Houd in gedachten dat een goede band tussen je partner en zijn dochter onbetaalbaar is. Gun ze de ruimte om tijd met elkaar door te brengen, terwijl je zelf ook werkt aan de relatie met je bonusdochter.

Tags

LIEVELIEVE GEEFT ANTWOORDSTIEFDOCHTER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck