Lil’ Kleine beroofd en onder schot gehouden op releaseparty

Lil Kleine beroofd van peperduur horloge
Door: Charlotte Wijnen
05-11-2021

Lil’ Kleine is donderdagavond beroofd van zijn peperdure horloge. De rapper werd met een pistool op zijn hoofd geslagen en moest vervolgens onder schot zijn horloge afstaan. Het incident gebeurde vlak na het einde van de albumrelease party van dj Jack Shirak.

De rapper verliet rond half 12 de realeaseparty toen hij werd opgewacht door drie personen. Met een pistool zou hij op zijn hoofd zijn geslagen en onder schot moest hij zijn horloge afstaan. Dat meldt showbizzkanaal Juice Channel, en RTL Boulevard die zelf bij de releaseparty was, bevestigt het nieuws.

Bebloed gezicht

Het incident gebeurde buiten en werd gezien door een omstander. Alle genodigden in de zaal werden gewaarschuwd en moesten binnen blijven. Lil’ Kleine bleef buiten met een bebloed gezicht. Maar ondanks het heftige incident, leek hij niet echt van slag te zijn.

De politie arriveerde al snel met veel mankracht, waarop de genodigden de zaal mochten verlaten. Veel BN’ers als Monica Geuze, Ronnie Flex en Bilal Wahib waren aanwezig.

Op social media gaan verschillende beelden rond van de avond, toen het incident nog niet gebeurd was. Op één video laat Lil’ Kleine wel heel duidelijk zijn dure horloge zien. Het gaat om een horloge van het merk Patek Philippe, dat de waarde heeft van een compleet huis.

Het is niet bekend hoe het nu met de rapper gaat. RTL Boulevard meldt dat er hoogstwaarschijnlijk binnenkort een onderzoek zal starten naar de brutale roof.

Meer DenD