Lil’ Kleine haalt uit naar verspreiders geruchten

Lil Kleine
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Over Lil’ Kleine gaan de laatste tijd veel geruchten. De rapper zou veel onenigheid hebben met Anouk en haar zelfs flink hebben uitgescholden. Daarnaast vinden veel kijkers hem een slechte coach en willen dat hij de rode stoel verlaat. Jorik, zoals Lil’ Kleine echt heet, laat nu van zich horen via Instagram.

Kritiek op Lil’ Kleine

Als het aan de kijkers ligt vertrekt Lil’ Kleine snel uit The Voice of Holland. De rapper geeft volgens velen geen goede kritiek, kiest niet de beste zangers uit en heeft zelfs een keer geweigerd feedback te geven. Erg bijzonder voor een jurylid.

Er gingen dan ook geruchten rond dat er snel iemand anders op de stoel van Jorik zou zitten. Misschien Ronnie Flex, een zanger of zangeres die al eens op de stoel heeft gezeten of bijvoorbeeld Rapper Snelle. Maar dit blijkt allemaal niet waar. ,,Geloof niet alles wat je hoort, zie jullie bij de live shows jongens!”, schrijft hij bij een foto op Instagram. Op het kiekje staat zijn zoontje die plaatsneemt op de rode stoel.

Op de Instagrampost wordt veel gereageerd. Bekende Nederlanders maar ook veel anderen laten weten blij te zijn om te horen dat Lil’ Kleine nog even in het programma te zien is.

 

https://www.instagram.com/p/B8MhP3mjdEP/?utm_source=ig_embed

 

 

Tags

JURYKRITIEKLIL' KLEINESTOELTHE VOICE OF HOLLANDWEG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie