Lil’ Kleine reageert opvallend scherp op vraag hondje

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het bizarre gerucht dat het hondje van Lil’ Kleine en zijn vriendin Jaimie is overleden doordat hij cocaïne binnen had gekregen ging vorige week rond. Dat gerucht werd versterkt door het feit dat Bowgie al maanden niet op zijn Instagrampagina te zien was. Een verslaggeefster van De Telegraaf trok de stoute schoenen aan en vroeg naar het hondje van Lil’ Kleine, maar op die vraag reageerde hij erg bijzonder.

Maf

Het gesprek gaat over de eerste kerst van Lil’ Kleine als vader en hoe hij de feestdagen over ruim twee maanden gaat doorbrengen. ,,Hoort jouw hondje er ook bij?”, vraagt de verslaggeefster. ,,Want die zien we niet meer op Instagram.” De sfeer verandert meteen want de vrolijke Lil’ Kleine reageert erg scherp. ,,Heb jij er een probleem mee dat je me hond niet ziet op Instagram?”, begint Lil’ Kleine. ,,Het is 2019 mevrouw. Moet je mijn hond zien op Instagram? Ik zie jou hond ook niet op Instagram. Moet je mijn hond dan zien om te weten of hij leeft. Nee toch? Ik vind het een beetje een maffe vraag.” Vervolgens loopt Lil’ Kleine boos weg.

Zijn reactie is op z’n minst opvallend te noemen en de grote vraag is natuurlijk waarom de artiest zo fel heeft gereageerd.

Tags

COCAINEDRUGSGERUCHTHONDHONDJEJAIMIELIL' KLEINEOVERLEDENRAPPER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck