Lil’ Kleine seksverslaafd? Drie keer per week naar bordeel

Lil Kleine bezoekt 3x per week seksclub in Laren
Door: Charlotte Wijnen
02-09-2021

Momenteel hebben Lil’ Kleine en Jaimie Vaes een break. Na de beruchte nacht op Ibiza zeggen de twee aan zichzelf te moeten werken voordat ze weer bij elkaar komen. Maar Lil’ Kleine wordt sindsdien regelmatig gespot in een bordeel…

Drie keer in één week

,,Afgelopen maandag is Lil’ Kleine gespot in bordeel (seksclub) Boccaccio in Laren! Volgens een ooggetuige die ook aanwezig was die avond dacht Lil’ Kleine dat hij gefilmd werd door een andere groep”, schrijft showbizzkanaal Juicechannel in Instagram Stories.

Volgens de ooggetuige zou er daardoor ruzie zijn ontstaan en raakte Lil’ Kleine betrokken in een vechtpartij. De ooggetuige ziet de rapper zeker twee keer per week in het bordeel.

Vervolgens klapt er een andere ooggetuige uit de school. ,,Hij doet alsof hij daar koning is”, luidt het in de Instagram Stories. ,,Afgelopen woensdag, vrijdag en maandag was hij daar al. Vaak hetzelfde meisje.”

Weet Jaimie wat hij uitspookt?

En dat terwijl hij volgens Jaimie hard eraan werkt om een betere versie van zichzelf te worden. ,,Op het moment zijn Jorik en ik on a break. Hij heeft een plekje in Amsterdam. Voor zover ik voor hem kan spreken werkt hij er hard aan een betere versie van zichzelf te worden”, vertelde ze in LINDA.

,,Ik woon met Lío op Ibiza. Er moest natuurlijk iets wezenlijks veranderen tussen Jorik en mij en dat gaat in vlagen.” Of Jaimie weet wat Lil’ Kleine allemaal uitspookt in Nederland is nog maar de vraag…

Meer DenD