Lil’ Kleine zet vakantie ontspannen voort

Lil Kleine
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Mensen die verwachten dat de schrik er goed in zou zitten bij rapper Lil’ Kleine, hebben het mogelijk bij het verkeerde eind. Op beelden is te zien hoe de rapper geniet van zijn vrijheid op de stranden van Ibiza. Er lijkt voor Kleine geen vuiltje aan de lucht.

Strand, zon, vrienden en lachen

De rapper zet na het incident met zijn verloofd, zijn vakantie gewoon voort. Lil’ Kleine, ofwel Jorik Scholten die afgelopen nacht moest verblijven in de cel na mogelijke mishandeling van zijn vriendin, is alweer op vrije voeten. Of de zaak is geseponeerd of dat er nog een onderzoek loopt is niet bekend. Op beelden van BSR Agency in handen van RTL Boulevard is te zien hoe de rapper samen met vrienden geniet van het strand en de zon. Hij lacht veel! Jaimie Vaes, zijn verloofde is nergens op de beelden te bekennen. 

‘Kleine stond te trillen op zijn benen’

Kleine zou zich alvorens de arrestatie hebben verstopt in een hotelkamer. Het moment dat de politie hem in de boeien sloeg zou de rapper hebben staan trillen op zijn benen, aldus ooggetuigen. Jaimie zou voor de arrestatie gewond en bebloed de lobby van het hotel zijn in gerend. De kleding van Jaimie zou zijn gescheurd en de hotelkamer vernield. Het management van de rapper, NAMAM heeft laten weten dat er inderdaad een voorval is geweest. Meerdere bekende Nederlanders hebben zich uitgesproken op sociale media. Onder andere Olcay Gulsen en Patty Brard geven aan dat huiselijk geweld niet door de beugel kan. 

Ongestoord feesten

Ondertussen is het niet alleen de rapper die ongestoord verder feest. Op Instagram is te zien hoe een aantal bekende Nederlanders gewoon doorgaan met feesten.

Tags

JAIMIEJAIMIE VAESJORIKJORIK SCHOLTENKLEINELILLIL' KLEINELIL'KLEINESCHOLTENVAES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck