‘Lilly Becker heeft nieuwe liefde’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hoewel de vechtscheiding met Boris nog aan de gang is, lijkt Lilly Becker al lang over de oud-toptennisser heen te zijn. Ze is namelijk wel erg close met een andere man: Pierre Ueberlhack. De man vindt het geen probleem om uren te reizen om de knappe Lilly te zien.

Single?

Het Duitse blad Bunte beweert dat Pierre helemaal vanuit zijn woonplaats München naar Lilly en haar zoon Amadeus reist, die in Londen wonen. Ze zouden elkaar kennen van het programma Global Gladiators, waar Pierre uitvoerend producent van is. Het Duitse blad beweert zelfs dat de liefde tussen Pierre en Lilly al een tijd geleden is opgebloeid, en dat Lilly daarom met Boris heeft gebroken.
Het management van Lilly ontkent alles en zegt tegen Shownieuws dat Lilly single is en voorlopig ook single blijft. ,,Pierre en ik zijn vrienden en niets meer dan dat”, zegt Lilly zelf tegen het SBS-programma.

De uitspraak van haar management is opvallend, want Lilly heeft zelf niet lang geleden laten weten open te staan voor een nieuwe liefde. ,,Ik wil nog een kind. Voor mijn zoon! Hij wil zo graag grote broer zijn. Als ik voor mijn 44e niet opnieuw zwanger ben, dan accepteer ik dat. En ik ben niet per se op zoek naar een man die een kind wil, maar het zou wel mooi zijn.” Zou ze die man in Pierre gevonden hebben?

Tags

AMADEUSBORISDUITSLANDKINDLIEFDELILLY BECKERRELATIEVRIEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck