Linda de Mol binnenkort weer te zien op televisie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Linda de Mol heeft een heftige periode achter de rug. Zij maakte eerder dit jaar bekend haar werkzaamheden neer te leggen om zich te focussen op zichzelf. Maar de televisiekoningin is nu alweer klaar voor haar comeback!

Nadat het YouTube-programma BOOS een aflevering maakte waaruit onder andere bleek dat Jeroen Rietbergen, de partner van Linda de Mol, zich schuldig had gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag, stond haar leven op zijn kop. Via Instagram liet Linda destijds weten dat ze hier geen idee van had en dat ze kapot was van deze onthullingen. Hierdoor besloot zij haar televisiewerkzaamheden te pauzeren.

‘Als ik weer ga werken, doe ik dat uitsluitend met lieve mensen’

Linda liet toen het volgende weten in een emotioneel bericht: “Ik zeg helemaal niets meer en trek me voorlopig terug om eindelijk samen met mijn kinderen, die zielsveel van hun bonusvader hebben gehouden, aan het verdriet toe te komen. En me te laten steunen door mijn familie, want ja, we zijn er voor elkaar. Als ik weer ga werken, doe ik dat uitsluitend met lieve mensen. En daar zijn er gelukkig heel veel van, getuige de immense bak post die ik dagelijks krijg.”

Terugkomst

Een half jaar lang maakte De Mol geen televisie, en schoof ze zelfs haar eigen tijdschrift naar de achtergrond; ze is namelijk al enkele maanden niet op de cover verschenen. Maar na een halfjaar op werkgebied stil te hebben gezeten, heeft de presentatrice inmiddels haar werkzaamheden weer opgepakt. Haar manager bevestigt haar terugkomst aan De Telegraaf. Linda de Mol is in het najaar weer te zien op televisie als presentatrice van haar programma ‘Miljoenenjacht’. 
De show had eigenlijk al op 27 maart weer op televisie moeten verschijnen, maar door de situatie waren de opnames uitgesteld. “Eerder heeft Linda bij ons aangegeven dat ze haar werkzaamheden voorlopig wilde neerleggen en daar hebben wij vanuit Talpa uiteraard alle begrip voor”, liet Marco Louwerens, directeur televisie bij Talpa, toen weten.

Ook is ze afgelopen maart begonnen met het filmen van een nieuwe serie op SBS6. Welcome back Linda!

Tags

COMEBACKGRENSOVERSCHRIJDEND GEDRAGJEROEN RIETBERGENLINDA DE MOLMILJOENENJACHTTELEVISIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck