Linda de Mol stopt met Ik hou van Holland

Linda de Mol stop met presenteren
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Linda de Mol zou dit najaar haar tv-comeback maken. In september is ze weer te zien in het eerder uitgestelde seizoen van Miljoenenjacht. Toch blijkt Linda niet volledig terug te keren op televisie, want het nieuwe seizoen Ik hou van Holland slaat ze wél over…

Linda presenteert dit najaar het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht en werkt daarnaast aan een nieuwe serie. Talpa meldt dat er in goed overleg voor gekozen is om de presentatrice in Ik hou van Holland te vervangen door Rob Kemps.

‘Het voelt alsof je Messi moet vervangen’

De Snollebollekes-zanger ziet het als een grote eer om De Mol te vervangen. ,,Een programma overnemen van Linda de Mol dat is toch wel een beetje alsof je Messi moet vervangen. Ik vind het daarom een enorme eer dat Linda het mij toevertrouwt en ik heb er mega veel zin in.”

De teamcaptains van het programma blijven Jeroen van Koningsbrugge en Leo Alkemade. ,,Samen met Jeroen en Leo gaan we er een fantastisch seizoen van maken. Ik kan niet wachten”, aldus Rob.

Voorzichtige aanpak

Linda legde haar werkzaamheden neer toen bleek dat haar toenmalige partner Jeroen Rietbergen werd beschuldigd van seksueel overschrijdend gedrag. Vorige maand werd bekend dat De Mol in september haar tv-comeback maakt, maar nu blijkt dat ze dat toch wat voorzichtiger aanpakt dan verwacht.

Miljoenenjacht en een serie

Wel is ze naast Miljoenenjacht, momenteel ook bezig met een serie. In die serie gaan we onder anderen acteurs Waldemar Torenstra en Daan Schuurmans zien en model Raphael Bouman. Die laatste deelde op Instagram een foto met Linda toen ze samen op de set waren. Dat kwam hem duur te staan, want vanwege de gepubliceerde foto van Linda is het model niet meer welkom op de set.

Tags

DE MOLIK HOU VAN HOLLANDLINDA DE MOLROB KEMPSSNOLLEBOLLEKESTV-COMEBACK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck