Linda de Mol te zien in nieuwe serie op SBS6

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Linda de Mol krijgt een hoofdrol in de nieuwe serie: ‘FIVE LIVE’. De nieuwe serie over een fictieve talkshow is vanaf 2 oktober te zien op SBS6. 

In de nieuwe serie op SBS6 spelen Linda de Mol en Waldemar Torenstra de hoofdrollen.  Sara Bannink (linda) en Roderik van Zuylen (Waldemar) presenteren samen de talkshow, maar waren ook getrouwd en hebben samen twee kinderen. Vanwege de kinderen delen de twee nog steeds een luxe Gooise villa, maar daardoor krijgt Sara wel alle avontuurtjes van haar ex-man mee. De scheiding zorgt voor een hoop ruzie, maar voor de camera zijn de twee professionele collega’s. In acht afleveringen wordt het leven achter de schermen bij FIVE LIVE gevolgd. Ook acteurs Daan Schuurmans, Edwin Jonker, Carolien Karthaus-Spoor, Roeland Fernhout en Abbey Hoes spelen mee in de serie.

Terugkeer op de buis 

Zondagavond keerde Linda voor het eerst na de beschuldigen over seksueel overschrijdend gedrag van haar ex-partner terug op televisie. Ze heeft een halfjaar al haar werkzaamheden stilgelegd om alles te kunnen verwerken. In de beruchte uitzending van BOOS maakte Tim Hofman bekend dat onder andere haar (inmiddels) ex-partner Jeroen Rietbergen zich schuldig maakte een seksueel grensoverschrijdend gedrag op de vloer van The Voice. 

Zij was voor het eerst weer te zien in haar vertrouwde programma Miljoenenjacht. Door de lange, staande ovatie van het Miljoenenjacht-publiek schoot de 58-jarige presentatrice heel even vol. “Ik dacht, ik ga niet volschieten… Nou, dat is niet gelukt. Het zal u denk ik niet zijn ontgaan dat ik een tijdje uit de roulatie ben geweest. Maar dankzij de steun en lieve berichtjes van u thuis, kan ik oprecht zeggen dat ik heel veel zin heb in dit nieuwe seizoen van Miljoenenjacht”, Zei Linda toen. 

Schitteren in nieuwe serie

En de actrice en presentatrice pakt door. Want ook in de nieuwe serie FIVE LIVE zal ze de komende tijd schitteren.

Tags

FIVE LIVEJEROEN RIETBERGENLINDA DE MOLMILJOENENJACHTSBS6

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck