Linda in DWDD over haar nieuwe show en ‘kijkersbedrog’ All You Need Is Love

Linda de Mol
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Afgelopen woensdag was Linda de Mol te gast bij De Wereld Draait Door. Hierin vertelde Linda over haar nieuwe show: Deze Quiz Is Voor Jou, die vanaf februari iedere zaterdag te zien op SBS 6. Ook sprak ze haar onbegrip uit over het ‘verrassingeffect’ van All You Need Is Love.

‘Hoop een miljoen kijkers’

Met haar nieuwe show: Deze Quiz Is Voor Jou, hoopt Linda een miljoen kijkers te scoren: ,,Ik hoop dat we richting het miljoen gaan en in elk geval boven de 700.000 kijkers zitten, want daaronder zou ik het wel heel jammer vinden.”

Linda heeft al een aantal successen op haar naam staan, zoals Miljoenenjacht en Ik Hou Van Holland. Geen moeilijke opdracht voor Linda, zou je denken. Toch heeft Linda ditmaal te maken met een zeer sterke concurrent. De show zal tegelijk op televisie te zien zijn als Wie Is de Mol, op NPO 1.

Moordende concurrentie

Wie Is de Mol weet iedere keer zo’n drie miljoen kijkers voor de buis te lokken. Linda spreekt haar angsten hierover uit: ,,Er zijn bijna 3 miljoen kijkers voor Wie is de Mol en ik weet zeker dat het geen enkele zin heeft om die mensen te bewegen om naar dit programma te kijken, want dat zijn fans en die volgen dat. (…) Dus ik moet het echt hebben van de mensen die daar nooit in gekomen zijn of het niet helemaal volgen en die er nooit in beland zijn. Ik hoop dat ik die kan bewegen om naar SBS 6 te kijken op zaterdag.”

Opmerkelijke uitspraak over All You Need Is Love

Wanneer Matthijs van Nieuwkerk en Linda het hebben over All You Need is Love geeft Linda aan dit ‘verrassingeffect’ niet te begrijpen. Linda zegt: ,,Ik heb me altijd afgevraagd hoe dat bij All You Need Is Love werkt. Daar zit dan iemand die zegt: ‘Ja, ik heb een vriend, die woont in Kaapverdië.’ En dan zit je toevallig bij de kerstaflevering van All You Need Is Love, en zou die komen, zou die komen? Ja, natuurlijk komt ‘ie! Maar het is pas waar als het zo is.”

Matthijs vervolgt: ,,Dat is toch allemaal doorgestoken kaart, of niet?”
Waarop Linda laat weten: ,,Ja, natuurlijk. Van die mensen die daar zitten denk ik altijd: hoe kun je nou nog verrast zijn? Als jij een vriend hebt die in Kaapverdië woont, dan kun je toch niet verrast zijn dat hij door die deur komt? Maar dat zijn ze wel!”

Tags

dwddLinda de MolMatthijs van NieuwkerkNPOSBSSBS 6

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie