Lingo komt met een VIP-editie

Lingo
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Fanatiek woorden schreeuwen tegen je televisie, s ’avonds op de bank met een kop thee. Terwijl voor de kijker het 5 letterige Lingo-woord allang duidelijk is, slaagt de kandidaat er toch in het woord níet te raden, waardoor het woord naar de tegenstander gaat. Ergerend moet de kijker aanzien hoe dan ook de tegenstander het woord maar niet weet te raden terwijl zij nog wel een extra letter hebben gekregen!

Dit spel komt vanaf maandag 17 februari ook op televisie met bekende Nederlanders. Onder andere de BN’ers Nick en Simon, Victor Brand, Albert Verlinde en Wolter Kroes gaan de komende maanden naar ballen graaien.

Voor het goede doel

Het geld dat wordt opgehaald met het spelletje gaat naar het goede doel. Volgens Televizier krijgt De Hartstichting de opbrengst en ieder zesde goed geraden woord levert een AED op. Het programma duurt korter dan een normale Lingo uitzending. De koppels moeten binnen 3 minuten zoveel mogelijk woorden proberen te raden.

Onder leiding van de inmiddels niet meer zo nieuwe presentator van het programma Jan Versteegh wordt de VIP-editie van het bekende spel uitgezonden om 23.00 uur op SBS6, met voorafgaand de normale versie van Lingo.

Dat wordt dubbel zoveel woorden schreeuwen dus!

 

Tags

AEDBN'ERSGELDGOEDE DOELLINGOSBS6

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck