LLDL-kijkers gieren om ‘Scheetje’ Karin: ‘Ken jij mij niet?’

Karin verbijsterd dat ze niet herkend wordt
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kijkers van Lang Leve de Liefde keken gisteren verbaasd op toen daar ineens een oude bekende door de deur liep. Maar waar kijkers Karin, bekend van De Scheetjes, herkennen, weet haar date niet wie ze is. ,,Jij kent mij niet?”

De date van Karin van Scheijndel wordt pas vanavond op televisie uitgezonden, maar de kijkers konden gisteren alvast de eerste beelden bekijken. Wanneer Karin het huis binnen loopt verwacht ze dat haar date direct een gat in de lucht springt. Maar de roem lijkt haar naar het hoofd gestegen, want haar date heeft geen idee wie ze is.

‘Jij kent mij niet?’

,,Ik weet niet of jij mij misschien kent?”, vraagt Karin aan haar date. De man kijkt haar vragend aan en schudt nee. Karin begrijpt er niets van. Ze is toch een BN’er? ,,Jij kent me helemaal niet?”, vraagt ze. ,,Ik Vertrek heb ik aan meegedaan… Van De Scheetjes? Ken je De Scheetjes niet? Oh. Ernstig.”

‘Zegt mij ook niets’

Kijkers gieren om het ongemak. ,,Dan denk je dat je een bekende Nederlander bent en dan blijkt je date nooit van je gehoord te hebben. Dat is even balen. Misschien tijd om dan te vertrekken”, twittert iemand. En een ander: ,,Ach gosh, een bekende Nederlander die niet herkend wordt. Had jij het gezien? Ze zegt mij ook niets…”

‘De Scheetjes’

Hoe zat het ook alweer met De Scheetjes? Karin en Hans besloten zes jaar geleden naar Bonaire te vertrekken om daar een nieuw bestaan op te bouwen. Hun nieuwe leven was te volgen in de programma’s Ik Vertrek en De Scheetjes: bouwen op Bonaire. Maar na een hoop ruzies besloten de twee in september 2021 een einde te maken aan hun huwelijk. Een vechtscheiding volgde.

Beiden vonden snel een nieuwe liefde, maar inmiddels zijn ze allebei weer vrijgezel. Hans wilde het dan ook graag opnieuw proberen met zijn ‘scheetje’ Karin. Kennelijk is het niets tussen de twee geworden. Of Karin wél de liefde vindt in Lang Leve de Liefde, zullen we vanavond moeten afwachten.

Tags

DE SCHEETJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck