Loretta en Vivian niet bij Koffietijd-reünie

Twee dames hadden geen zin in reünie Koffietijd
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De bekende gezichten van Koffietijd hebben gisteravond een mini-reünie gehouden. Helaas was niet iedereen van de partij: Loretta Schrijver en Vivian Slingerland schitterden door afwezigheid…

London Loy deelt in Instagram Stories een aantal beelden van het etentje. De Koffietijd-gezichten hadden een diner bij Ron Gastrobar in Amsterdam en hebben lekker gegeten. ,,Helaas was niet iedereen er”, schrijft London bij de beelden. ,,All good!”

Zonder Loretta en Vivian

Op de foto is naast London, ook nog Quinty Trustfull, Pernille La Lau en Patrick Martens te zien. Loretta en Vivian waren dus niet bij het etentje. Waarom is niet duidelijk, maar het viertal heeft ondanks dat een leuke avond gehad. ,,Dank RTL voor dit cadeau”, aldus London.

Koffietijd

RTL maakte vorig jaar november bekend dat Koffietijd zou gaan stoppen. De Nationale Postcode Loterij en VriendenLoterij, de hoofdsponsors van het programma, waren genoodzaakt de stekker eruit te trekken omdat het programma te weinig kijkers trekt. Het iconische ochtendprogramma verdween afgelopen mei definitief van de buis.

‘Doodzonde’

Loretta liet destijds weten dat ze de beslissing begreep, maar het erg jammer vond. ,,Ik vind het dood- en doodzonde. Het is even slikken en een groot gemis voor de makers, het team en vooral voor de kijkers”, zei Loretta. Plannen voor na Koffietijd had ze niet direct gemaakt. ,,Dit is nog nauwelijks tot me doorgedrongen.”

Tags

KOFFIETIJDLORETTA SCHRIJVER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck