Loslippige Airen Mylene zorgt voor ruzie bij Shownieuws

Flapuit Airen zorgt voor ruzie met collega's
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Airen Mylene onthulde dat twee collega’s tijdens een personeelsfeestje van Shownieuws in een kast zijn gedoken en vervolgens zijn betrapt door de schoonmaker. Shownieuws is minder blij met de onthulling van Airen. ,,Ze heeft een mail met excuses gestuurd.”

Airen deed de pikante onthulling op Radio 538. ,,Is het niveau presentatie, is het niveau redactie/productie?”, werd haar gevraagd. ,,Het zijn verschillende niveaus”, antwoordde Airen.

Mogelijke namen

Juicechannel noemde al een aantal mogelijke namen en Dyantha Brooks ontkende meteen dat het om haar gaat. ,,Ik heb ieder Talpa-feestje het afgelopen jaar gemist, dus hou mij alsjeblieft uit deze narigheid”, schreef ze in een bericht aan Juicechannel.

Paniek

Juicechannel verdenkt Manuel Venderbos of Tooske Ragas, maar het is nog altijd niet duidelijk om wie de roddel gaat. Wel meldt het kanaal dat het verhaal voor flinke paniek bij Shownieuws heeft gezorgd. ,,Bij Shownieuws zijn ze momenteel niet blij met Airen”, meldt het kanaal. Airen heeft inmiddels een mail naar iedereen gestuurd om haar excuses aan te bieden. ,,Of deze excuses aanvaard zijn is onduidelijk, al denken we dat de rest wel even klaar is met Airen…”

Tags

AIREN MYLENESHOWNIEUWS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck