Luca Borsato reageert op beschuldigingen Marco: ‘Ik weet meer’

Luca ziet loopbaan in rook opgaan door beschuldigingen aan het adres van Marco
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De familie Borsato laat niet veel los over de aantijgingen rondom Marco. Luca, de zoon van Marco, doet dat nu wel. ,,Ik weet iets meer”, vertelt hij in de podcast 30 Minuten Rauw met Ruud de Wild.

Volgens Luca speelt er meer dan mensen denken. ,,Tuurlijk weten wij iets meer dan dat er geroepen wordt”, vertelt hij in de podcast. ,,Wij weten dat verhaal wel plus wij weten met welke specifieke individuen dan wel mijn pa dan wel de vrouwen in kwestie over wie we praten.”

‘Ik weet meer’

Luca zegt ‘iets meer’ te weten. ,,Maar ook niet alles. Het is voor ons gewoon heel gevoelig om daarover te praten”, legt hij uit. Hij voelt zich dan ook niet geroepen om te vertellen wát hij weet. ,,Omdat het over een gevoelig onderwerp gaat. En ten tweede, omdat ik daar echt helemaal niks mee te maken heb. Mijn zusje heeft er niks mee te maken, mijn broertje heeft er niks mee en mijn moeder ook niet. Wij staan daar echt volledig los van.”

Proces verstoren

Ook kan Luca er niet veel over vertellen. ,,Aangezien we daar mee misschien wel het hele proces kunnen verstoren. Dus ik denk dat het het beste voor iedereen is om allemaal onze mond te houden en het gewoon te laten aan het OM.”

Jada Borsato

Ook Jada heeft gereageerd op de vervolging van haar vader. ,,Tuurlijk is het lastig, maar we gaan dit gewoon met z’n allen doen”, zei ze afgelopen weekend in gesprek met Shownieuws. ,,We staan allemaal achter mijn vader en we gaan dit rocken. Het is pittig maar dat wisten we al en dat het een pittige tijd zou zijn. We blijven positief.”

Yvonne Coldeweijer vond de reactie van Jada vreemd. ,,’We gaan dit rocken’ alsof je het hebt over de avondvierdaagse in plaats van een zedenzaak over kindermisbruik”, schreef de juicekoningin op haar juicekanaal.

‘Leuk houden voor nichtje’

Ook wilde Jada niet veel kwijt over de situatie. Ze sprak Shownieuws bij de première van De grote Sinterklaasfilm, waar ze samen met haar nichtje was. Toen Shownieuws doorvroeg over Marco, antwoordde Jada: ,,Meer wil ik er ook niet over zeggen. Ik wil het leuk houden voor mijn nichtje.”

Tags

LUCA BORSATOMARCO BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck