Maan intiem met nieuwe vriend

Maan heel intiem met nieuwe vriend
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel Maan de Steenwinkel niet veel kwijt wil over haar nieuwe vriend, heeft hij er geen problemen mee om de relatie aan de grote klok te hangen. Op Instagram heeft hij een intiem kiekje met Maan gedeeld…

Sinds afgelopen zomer gonst het van de geruchten over zangeres Maan. Dit keer geen avontuurtjes in de bezemkast of een geheime affaire, maar een serieuze relatie: de zangeres zou al een tijdje samen zijn met Karel Gerlach, één van de zangers van Goldband.

Op vakantie

Hoewel Maan de relatie stil probeerde te houden, bevestigde Karel al snel dat de twee inderdaad aan het daten zijn. ,,Ik ben verliefd”, onthulde hij onlangs in gesprek met het ANP. ,,We hebben een leuke tijd samen.”

Op de Instagram van Maan is nog altijd geen spoor te bekennen van Karel. Toch blijkt dat ze momenteel samen op vakantie zijn. Karel heeft een serie foto’s gedeeld waarin ook een foto met Maan voorbijkomt. De voeten van het stel zijn volledig in elkaar verstrengeld en Maan wordt in de foto getagd.

Fans enthousiast

Fans reageren enthousiast op de intieme beelden. ,,Awh die 5e foto! Te cute”, zo reageert iemand. Een andere fan is het daarmee eens. ,,Nummer 5 is te cute.”

Tags

MAANMAAN DE STEENWINKELZANGERES MAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck