Maan neemt ingrijpend besluit

Maan stopt ermee
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maan de Steenwinkel heeft een drastisch besluit genomen. Na de Vrienden van Amstel Live neemt ze een pauze om aan zichzelf te werken. Ze denkt eraan om naar het buitenland te vertrekken.

Maan heeft een drukke maand achter de rug: ze stond maar liefst twintig keer in de line-up van Vrienden van Amstel Live in Rotterdam. Hoewel ze enorm heeft genoten van de optredens, heeft ze een drastisch besluit genomen: ze neemt de komende tijd rust.

‘Even loskoppelen’

,,Ik ga na Vrienden van Amstel Live eerst 2,5 maand niks doen”, zegt Maan in de podcast ‘Kraan aan de bar’. Ze is van plan om naar het buitenland te vertrekken. ,,Ik wil heel graag Italiaans leren, dus ik dacht misschien in Italië een cursus volgen.”

Maar dat is niet haar enige plan; ze wil namelijk ook nog graag een reis maken naar Japan. ,,Heel even ‘uitzonen’, even kijken: wat is er allemaal gebeurd de afgelopen jaren, even loskoppelen. Ik denk dat dat wel heel fijn is.”

Zónder vriend

Hoewel ze onlangs de liefde heeft gevonden bij Goldband-zanger Karel Gerlach, is ze niet van plan om sámen met hem te vertrekken. ,,Ik ben niet heel vaak alleen, ik kan dat ook niet zo goed”, legt Maan uit. De zangeres denkt erover om alleen op vakantie te gaan. ,,S10 gaat weleens alleen op vakantie, ik heb er heel veel bewondering voor dat je dat kan en durft dus dat wil ik ook wel proberen.”

Tags

KAREL GERLACHMAAN DE STEENWINKEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck