Maan vertelt openhartig over liefdesleven en breuk

Maan
Door: Eva Steins
01-09-2020

Het liefdesleven van zangeres Maan ligt sinds haar breuk met Tony Junior akelig stil. Zij vertelt in de LINDA.meiden over de breuk met haar ex en waarom ze genoeg had van mannen.

Geen zin in mannen

Maan (23) en Tony Junior (30) besloten om een punt achter hun relatie te zetten na twee jaar. Na de breuk had Maan het gehad met mannen en hoefde ze ‘geen aandacht van jongens’. De zangeres legt uit dat dit te maken had met de lastige breuk tussen haar en Tony ,,Ik was mijn relatie nog aan het afsluiten”. Ook uitgaan en nieuwe mannen ontmoeten zag ze niet zitten. Maan verklaart openhartig dat een nieuwe liefde nog even op zich laat wachten: ,,Dus nu is het vooral saai op dat gebied.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Datingapps

Door de coronacrisis zat uitgaan er sowieso niet meer in, waardoor Maan’s liefdesleven helemaal stilstond. Maan zegt dat zij ‘het wel lekker vindt zo’. ,,Iedereen denkt dat mijn inbox vol zit met berichtjes van mannen, maar dat valt ontzettend mee.” Maan zegt ook nooit interesse te hebben gehad in datingsapps en onenightstands. ,,Ik hou van flirten, maar dan is het wel fijn als het van twee kanten komt.” Maan geeft aan behoefte te hebben aan duidelijkheid in haar liefdesleven:. ,,Als je me leuk vindt, zeg het dan gewoon.”

Geheime liefde

Maan geeft toe dat als ze voor iemand valt, ze dit wel in het geheim doet. Ze wil eerst ‘zelf uitvinden’ of het wat gaat worden, voordat iedereen in Nederland er al vanaf weet. Zij verklaart dat ze aan het begin van haar relatie met Tony dan ook ‘alleen midden in de nacht naar buiten ging’.

LEES OOK:

Maan en Tony Junior gaan ieder hun eigen weg

Meer DenD