Maandhoroscoop februari 2022

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Het is weer tijd voor een nieuwe maandhoroscoop. Ben je benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Lees het in de maandhoroscoop van februari!

Waterman 

Beperkt worden in je bewegingsvrijheid is voor niemand leuk, maar vooral niet voor de Waterman die van nature een echte vrijbuiter is. Wanneer je merkt dat je minder vrijheid hebt, is het belangrijk dat je blijft kijken naar de mogelijkheden die je nog wel hebt. Als je beseft dat het je grotendeels over controle houden op je eigen leven gaat, dan is het heel fijn om te zien op welke gebieden je dat wel kunt blijven doen. Somberheid houd je zo buiten de deur.

Vissen

Nieuwe periode, nieuwe kansen en die lijken er volop te komen. Je neemt besluiten op werk en/of studiegebied en zo bouw je aan je toekomst. Blijf wel oog houden voor je sociale contacten, die zijn voor jou erg belangrijk. Leg wat geld apart voor onvoorziene omstandigheden. Er is deze periode ook iemand die jouw aandacht vraagt. Pas op dat geen misbruik wordt gemaakt van jouw goede bedoelingen om hem of haar te helpen! 

Ram 

Het is niet leuk, maar een fikse teleurstelling zet je weer op het juiste pad. Soms heb je wat de neiging om tunnelvisie te hebben en dan is kan een tegenvaller je helpen om zaken weer vanaf een afstandje te bekijken. Die nieuwe inzichten kun je goed gebruiken om uiteindelijk scherpere doelen voor jezelf te formuleren. Als je weet wat je wilt, is het eenvoudiger om een plan van aanpak te maken. 

Stier 

Blijf aandacht schenken aan je partner. Liefde mag dan na langere tijd als vanzelfsprekend worden ervaren; dat is het niet! Waak voor sleur en ingedutte houding jegens elkaar. Blijf met elkaar in gesprek en ga er regelmatig samen op pad. Zelfs als je urenlang wandelt zonder te praten, kan dat belangrijk zijn voor jullie relatie. Het gaat om samen delen, want zo geef je diepgang aan je relatie. 

Tweelingen 

Houd de balans werk/privé in de gaten en maak zo snel mogelijk aanpassingen op ingesleten gewoontes. Als je doorslaat in werk of studie dan bestaat de kans op uitputting en die komt je privé- of gezinsleven niet ten goede. Laat je hart spreken en boek eens een weekeinde weg. Of je dat nu samen met een partner of alleen doet: als je voor jezelf maar een gezond evenwicht tussen thuis en werk houdt. 

Kreeft 

Je bent een kei als het gaat om werken voor de baas. Soms verlies je echter de kwaliteit wat uit het oog. Slordigheidjes maken dat je minder serieus wordt genomen door collega’e en leidinggevende en dat is zonde, want jouw creativiteit is erg belangrijk. Een dilemma komt op je pad. Zoek het maken van de juiste keuze dichtbij jezelf en let daarbij niet op wat anderen vinden of willen. Jij bent verantwoordelijk voor jouw geluk. 

Leeuw 

Het duurt vaak even voordat je iemand in je hart hebt gesloten, maar als dat eenmaal het geval is, dan kan iemand vele potjes bij je breken. Toch is er iemand die al jouw grenzen gaat tarten. Voordat je hem of haar verwijten maakt: kijk eerst eens naar jouw eigen aandeel in het geheel. Ben jij er voor die ander geweest toen het nodig was? Of heb je teveel tijd en energie gestoken in het najagen van jouw eigen ambities en verlangens? 

Maagd 

Je staat voor grote keuzes: ga je door op de huidige voet of sla je nieuwe paden in? Vooral Maagden die overwegen om een carrièreswitch te gaan maken, hebben het moeilijk. Hoop je stiekem toch dat de telefoon gaat en dat je in dezelfde branche kunt blijven werken? Of ben je er echt klaar voor om afscheid te nemen van oude keuzes en overtuigingen? Houd vertrouwen! Het universum weet heel goed wat voor jou het beste is. 

Weegschaal 

Een oude liefde kan je (opnieuw) uit evenwicht brengen. Lastig… Wat altijd belangrijk is: volg je hart. Dat betekent niet dat een doldwaze verliefdheid er op stel en sprong voor moet zorgen dat je een punt zet achter je huidige relatie. Ga bij jezelf te rade om erachter te komen wat voor jou belangrijk is in jouw relatie en wat je dan precies bij die ander hoopt te vinden. Onthoud dat het gras altijd groener is bij een ander. 

Schorpioen 

Er hangt liefde in de lucht! Niets, geen koude, donkere of sombere dagen. Bij jou schijnt in je hart de zon. Je dartelt door de dagen heen en geniet met volle teugen van de vlinders in je buik. Dit heeft als positief gevolg dat je ook op andere gebieden openstaat voor gebeurtenissen die jouw leven nog aangenamer maken. Je zult succes ervaren en lof oogsten met alles wat je bewerkstelligt. Het is een heerlijke tijd, Schorpioen! 

Boogschutter 

Een financiële meevaller valt je ten deel en daar was je eerlijk gezegd ook wel aan toe. Je hebt wat missertjes gehad en daar heb je van geleerd, dat is duidelijk. De grenzen die je hebt opgezocht, en overschreden, hebben je genoopt tot nadenken en het maken van een nieuwe start. Daar pluk je nu de vruchten van. Een ex kan het je lastig gaan maken, maar trek je er niets van aan. Dat gedrag gaat vanzelf voorbij. 

Steenbok 

Diepe bewondering van je directe omgeving, dat is wat je de afgelopen tijd hebt geoogst. Soms duurt het even voordat je weet welke kant je op wilt, maar als je dan eenmaal gaat dan laat je je door niets of niemand meer stoppen. Je hebt het uiterste gegeven om jouw doelen te halen en dat is je ruimschoots gelukt. Blijf werken aan het houden van focus, je hebt soms niet half het idee wat je waard bent! 

Tags

FEBRUARIHOROSCOOPMAANDHOROSCOOP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck