Maandhoroscoop januari 2021

Horoscoop januari
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Nieuw jaar, nieuwe kansen… Wat hebben de sterren in januari voor jou in petto? Je leest het in maandhoroscoop!

Steenbok 

Geduld is niet altijd jouw sterkste kant. Dat hoeft geen probleem te zijn, maar dat is het wel als je daardoor niet kunt genieten van de mooie dingen in je leven. Misschien is het een goed voornemen om vaker stil te staan bij wat je hebt en minder na te streven wat je wilt. Wees ruimhartig naar jouw partner, kinderen, vrienden en familie. Een vriendelijk woord kost niets, maar betaalt zich altijd uit. Immers, wat je zaait, zul je oogsten. 

Waterman 

Niemand heeft een glazen bol en achteraf is het altijd makkelijk om te denken: dat had ik beter anders aan kunnen pakken. Toch heeft het geen zin om met spijt terug te kijken. Gedane zaken nemen geen keer. Beter kun je erop vertrouwen dat je altijd zult doen wat je kunt. Spijt hebben, werkt net zoals geluk proberen af te dwingen: het kost veel energie, maar zet weinig zoden aan de dijk. Neem een verlies, zoals een afwijzing na een sollicitatie, zonder scrupules en ga door met leven. 

Vissen  

Zorg dat je voldoende zelfvertrouwen hebt als je besluit voor een goede zaak op te komen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Pas op dat je niet gaat proberen het wiel opnieuw uit te vinden; dubbel werk en weinig vruchtbaar. De afgelopen tijd staan de sterren gunstig voor je om vriendschap en harmonie te behouden. Maak daarvan gebruik en laat je niet van de wijs brengen door mensen die je onder valse voorwendselen proberen te verleiden tot verkeerde acties.  

Ram 

Er breekt een gunstige tijd aan om je te bezinnen op jouw toekomst. Daarmee belooft dit nieuwe jaar een vliegende start van een aantal veranderingen waar je enorm aan toe bent. Stel jezelf de vraag welke dromen je graag uit wilt laten komen. Maak vervolgens een planning en stel je doelen vast. Je zult merken dat het universum je een handje helpt door de juiste mensen op je pad te laten komen en verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. 

Stier 

Elk huisje heeft zijn kruisje, maar deze periode kan het zijn dat er meer dan normale spanningen thuis zijn. Dat kan vervelend zijn, logisch. Maar de vraag die eronder ligt, is: wat is er aan de hand? Waarom gaat het nu niet zo gemakkelijk? Het enige dat je kunt doen, is de communicatie met je partner of het gezin open en gaande houden. Cijfer jezelf niet te veel weg, want daarmee bewijs je jezelf geen dienst. Het is de kunst wel met elkaar mee te bewegen, maar niet te barsten. 

Tweelingen 

Als je alleen maar terugkijkt, verhinder je jezelf om naar de toekomst te blikken. Het kan nooit kwaad om te erkennen dat je ook wel eens een fout maakt, maar blijf niet hangen in verdriet of wroeging daarover. Als je blijft vasthouden aan vervelende gebeurtenissen in het verleden, kom je in een neerwaartse spiraal terecht. Mocht het echt ondoenlijk voor je zijn om ergens overheen te stappen, schakel dan een hulpverlener in.  

Kreeft 

Waarom ben je zo geremd in jouw emoties? Niets is beter dan je gevoel te laten stromen en te uiten. Onderdrukken is niet goed voor lichaam en geest. Bovendien valt er toch vaak geen eer aan te behalen, want de buitenwereld schraapt toch wel van jouw gezicht af als je niet blij bent. De felheid waarmee je soms uit de hoek kunt komen, maakt sommige mensen aan het schrikken. Onbedoeld jaag je ze zo tegen je in het harnas. Betracht kalmte! 

Leeuw 

Het zit in je natuur om als een jager achter zijn prooi aan te gaan, maar misschien is het deze periode verstandiger om eerst af te wachten hoe zaken zich ontvouwen. Soms hoef je zelf niet veel te doen, om toch succes te boeken. Overweeg je veranderen van baan of woning? Bespreek het eerst met jouw vertrouwelingen. Ondoordachte handelingen kunnen op financieel gebied een groot effect hebben. Bezint eer ge begint. 

Maagd 

Problemen zijn er om opgelost te worden. Ga ze dus niet uit de weg, maar vat de koe bij de hoorns en maak het bespreekbaar. Je zult zien dat veel conflictjes of misverstanden door een gesprekje verdwijnen als sneeuw voor de zon. Dat scheelt je een hoop gepieker. Je krijgt een fantastische aanbieding in zaken of loopbaan. Denk er goed over na en waag de sprong als je alle voors en tegens goed hebt afgewogen. 

Weegschaal 

Laat je niet meteen overmannen door emotie als een gesprek niet helemaal loopt zoals je dat graag zou zien. Probeer met enige nuance en afstand je punt te maken. Verdriet of boosheid helpen niet en zullen je gesprekspartner alleen maar afleiden. Daardoor gaat het gesprek voorbij aan de kern. Denk overigens ook wat om de inname van voedsel. Elk pondje gaat door het mondje. Eet met mate scheelt je straks een hoop afvalsores. 

Schorpioen 

Vrijgezelle Schorpioenen opgelet! Liefde is dichterbij dan je denkt. Na een periode alleen snak je er waarschijnlijk naar om weer samen met iemand te zijn. Schorpioenen die al langer een relatie hebben, kunnen zich afvragen of de huidige situatie nog wel voldoet aan hun verwachtingen. Stel die verwachtingen overigens niet te hoog. Het leven is nu eenmaal niet altijd spectaculair. Waardeer rust en balans als het er is.  

Boogschutter 

Je bent een vrolijke flierefluiter, maar probeer ook plannen te maken. Je zult eigen verantwoordelijkheid moeten nemen als je op eigen benen wilt gaan staan. Dan kun je niet achterover in de stoel blijven leunen, maar actie is geboden. Bedenk ook welke ongezonde gewoonte je gaat schrappen uit jouw leven. Of het nu alcohol, tabak of wat anders is: deze periode is het gunstig om de uitdaging met jezelf aan te gaan. De sterren staan gunstig. 

Tags

MAANDHOROSCOOP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck