Macaulay Culkin ‘voor’ wegknippen Donald Trump in Home Alone 2

Door: DitjesDatjes
14-01-2021

Na zijn verkiezingsnederlaag en de weigering om deze te erkennen, gingen er in de Verenigde Staten veel geluiden op om Donald Trump uit de film Home Alone 2 te knippen. De president had daarin een klein gastrolletje. Ook hoofdrolspeler Macaulay Culkin mengt zich nu in de discussie en lijkt voorstander te zijn van een edit.

Begin deze week plaatste iemand op Twitter een fragment van de kerstfilm uit 1992. Hierin vraagt de dan 12-jarige Macaulay in New York de weg aan een voorbijganger, Trump. Alleen is hij hierin weg-gemonteerd en vervangen door de achtergrond van het hotel waar de scène zich afspeelt. De montage kan op goedkeuring rekenen van de acteur, want een paar dagen later reageert hij onder het clipje met het woordje “Bravo”.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Daarnaast stelde een andere Twittergebruiker voor om een petitie op te zetten waarin wordt opgeroepen om Trump in de film digitaal te vervangen met een 40-jarige Macaulay. Ook dat idee lijkt de acteur wel te zien zitten. “Verkocht”, is zijn korte, maar veelzeggende reactie.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD