MAFS-Henk stelt eindelijk nieuwe vriendin voor

Henk MAFS
Door: Rebecca Looijen
03-03-2020

Hij heeft er een tijdje geheimzinnig over moeten doen, maar Henk uit Married at First Sight heeft eindelijk een foto van zijn nieuwe vriendin gedeeld. Op Instagram laat hij voor het eerst zien om wie het allemaal draait.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

,,Vlinders in mijn buik’’

,,Supertrots mag ik jullie eindelijk voorstellen aan de vrouw die mij het geloof in echte liefde terug heeft gegeven en de vlinders in mijn buik iedere dag weer laat dwarrelen’’, schrijft hij. De sympathieke Henk lijkt dus weer helemaal in de wolken te zijn.

Eerder vertelde hij in de Party al wat meer over de vrouw achter deze stralende lach. Knap en zorgzaam noemde hij haar toen al en dat blijkt zeker waar te zijn. Verder houdt hij maar al te graag de deur voor haar open. ,,En dan niet alleen als ze haar handen vol met tassen heeft. Ik doe dat altijd. Omdat ik van haar hou, om haar geef en liefde van haar terugkrijg. Voordat ik ‘s morgens ga werken, maakt zij voor mij een kop koffie met een stuk ontbijtkoek.’’

Chantal tindert verder

Met de hashtags ‘#loveisintheair’ en ‘#nooitnietverliefdopjou’ is het wel duidelijk dat de sympathieke Henk weer helemaal in de wolken is. De afgelopen tijd moesten kijkers pijnlijk toezien hoe het maar niet wilde lukken om de Haagse Chantal te veroveren in Married at First Sight.

Ondertussen lijkt zij de liefde nog niet gevonden te hebben. Voor haar deelname aan Married at First Sight deed ze ook al eens mee aan First Dates. En vorige maand werd ze ook alweer op Tinder gespot. Toch lijkt ze het hele avontuur nog niet te willen vergeten. Vorige week wilde ze de trouwring eigenlijk niet teruggeven.

Meer DenD