Magazine Lekker Doen is terug van weggeweest

Lekker Doen
Door: Jos La Grande
08-09-2020

Een van de allereerste supermarktbladen van Nederland is terug van weggeweest. Dirk van den Broek lanceert deze maand een compleet vernieuwde versie van LEKKER DOEN met als thema Gezond Genieten in alle 123 supermarkten in Nederland.

Gratis

In een nieuw design besteedt LEKKER DOEN aandacht aan gezond eten én gezond leven. Lezers krijgen een kijkje in het dagelijks leven van Nederlanders hoe zij hun (gezonde) maaltijden kiezen in combinatie met hun werk, studie en hobby’s. Daarbij krijgen ze tips van een personal coach BRIAN DORT en voedingsdeskundige MARINA NUMAN. LEKKER DOEN is gratis voor de klanten van Dirk van den Broek.

Lekker Doen

Tennisster

In deze LEKKER DOEN vertelt de Nederlandse tennisster KIKI BERTENS over haar eetpatroon en voorkeuren als ze op wereldniveau prestaties moet leveren. Daarnaast veel tips en adviezen hoe je lekkere gerechten kunt maken, die ook nog eens gezond zijn. 

LEKKER DOEN presenteert verder de meest succesvolle afval- en sport-apps, de allerlaatste gadgets, zoals de trilvork, de nieuwe strip Yasemin en voor de lezers is een stevige stadswandeling uitgezet in de Sleutelstad van Nederland, het historische Leiden.

‘Ga zelf aan de slag’

Marcel Huizing, directeur van Dirk van den Broek: ,,Met LEKKER DOEN bieden we aan onze klanten suggesties om zélf ook aan de slag te gaan met gezond genieten. Meer bewegen, bewuster eten, puur natuur koken. En uiteraard mag je ook best een keer uit de band springen. Gezond Genieten is het nieuwe normaal. Wij zeggen daarom tegen alle lezers: welkom én lekker doen!”

Aanstaande vrijdag ligt LEKKER DOEN in alle 123 supermarkten van Dirk van den Broek.

Lekker Doen
De cover van Lekker Doen Gezond Genieten.

Meer DenD