Makers South Park reageren op persiflage Harry en Meghan

Makers South Park reageren op Harry en Meghan persiflage
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De makers van South Park hebben gereageerd op de aflevering waarin prins Harry en Meghan Markle op de hak werden genomen. Na het uitzenden van de aflevering werden de makers overspoeld met telefoontjes vanuit Engeland. ,,Iedereen bedankte ons.”

Dat in de wereld van South Park níets te ver gaat, is algemeen bekend. Eerder dit jaar besloten de makers een aflevering te maken over prins Harry en Meghan Markle. De aflevering ging over de ‘prins en prinses van Canada’, een jong koninklijk koppel dat op luidruchtige wijze om privacy vraagt, maar tegelijkertijd juíst om aandacht vraagt.

Makers bedankt

En hoewel er in de aflevering geen namen werden genoemd, was het direct duidelijk dat Harry en Meghan hier bedoeld werden. Zo droeg de prinses dezelfde outfit als Meghan bij Trooping the Colour in 2018 droeg en was de prins bezig met zijn eigen boek. Ook lieten ze zien dat het stel beschuldigd werd van het beledigen van de monarchie.

De makers van South Park hebben in The Today Show gereageerd op de aflevering. ,,Alle Engelse mensen die ik ken, belden mij direct op”, vertelt één van de makers. ,,Ze zeiden allemaal: ‘Dank jullie wel.”’

Lachen

Wel leggen de makers uit dat het niet de bedoeling was om Harry en Meghan boos te maken. ,,Mensen denken altijd dat we bij elkaar komen en denken: wie kunnen we deze keer kwaad maken? Zo zit het niet in elkaar. Het is: hoe kunnen we mensen laten láchen?”

Meghan overstuur

Meghan zou absoluut niet hebben gelachen om de beelden. Een insider meldde aan Daily Mail dat ze behoorlijk overstuur was. ,,Ze had niet verwacht dat ze zo negatief zouden worden afgebeeld”, vertelde de bron. ,,Het irriteert haar dat South Park hen zo neerzet, maar langs de andere kant is ze ook niet van plan om naar de show te kijken. Ze heeft enkel fragmenten gezien op het internet.”

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck