Man van Bibian Mentel: ‘verdrietig en trots’

Door: DitjesDatjes
30-03-2021

Edwin Spee, de man van de overleden snowboardster Bibian Mentel, is verdrietig maar ook trots op zijn vrouw. Dat schrijft hij op de Instagrampagina van Mentel, die maandag op 48-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van kanker.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Met veel verdriet moet ik afscheid nemen van mijn mooie vrouw, lieve vriendin, beste maatje en de vrouw die mij leerde waar het echt om gaat in het leven”, schrijft Spee, die zegt “verdrietig en trots” te zijn. “Tot de laatste minuut was haar prachtige lach onverwoestbaar en was ze in staat de mensen om haar heen liefde te geven. Ondanks dat Bibian stervende was, behoren de laatste weken tot de mooiste weken van mijn leven.”

Mentel pakte drie gouden medailles op de Paralympische Spelen en had ruim twintig jaar te maken met kanker. De ziekte kwam meerdere keren terug in haar lichaam en ze moest heel wat operaties ondergaan.

Spee, die in 2012 trouwde met Mentel, bedankt iedereen voor de steunbetuigingen de laatste tijd. “Ik ben trots dat zij zoveel mensen heeft weten te raken en heb Bibian beloofd om haar boodschap te blijven verspreiden. Verzamel herinneringen in plaats van bezittingen! En ben alsjeblieft een beetje lief voor elkaar”, zo sluit hij zijn bericht af.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD