Manager liet Mart Hoogkamer te lang doorgaan: ‘Dacht alleen aan het geld’

Mart's manager slavendrijver?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Mart Hoogkamer gaat breken met zijn management, zo onthulde juicekanaal Realityfbi eerder deze week al. Hoewel de zanger er niets over kwijt wil, zegt Yvonne Coldeweijer dat zijn manager hem te lang heeft door laten gaan terwijl Mart met een burn-out kampt. ,,Een goede manager denkt niet alleen aan geld.”

Na een lange periode van rust, staat Mart deze maand eindelijk weer op het podium. Ook is hij weer terug op Instagram, waar hij afgelopen week een veelzeggende tekst deelde. Volgens juicekanaal Realityfbi had Mart het over zijn manager. Het kanaal meldde dat de zanger binnenkort bekend gaat maken dat de samenwerking ten einde is. ,,Mart zou zich financieel en persoonlijk genaaid voelen, waardoor er een vertrouwensbreuk is ontstaan”, schreef het kanaal op Instagram.

Bergafwaarts

Dat er iets speelt is dus wel duidelijk. Wat precies, dat wil Mart niet zeggen. Yvonne Coldeweijer zegt met ‘zeer betrouwbare spionnen’ te hebben gesproken die weten wat er aan de hand is. ,,Mart heeft momenteel een burn-out en ligt er al een tijdje uit”, begint Coldeweijer het verhaal op haar juicekanaal. ,,Het ging de afgelopen tijd niet goed met hem. Het schijnt dus dat zijn manager hem te lang heeft laten doorgaan, terwijl hij wist dat het bergafwaarts ging met Mart.”

‘Dacht alleen aan het geld’

Mart zou tien kilo zijn afgevallen. ,,En nog liet zijn manager hem doorwerken met minstens acht, soms wel twaalf shows per week. Een goede manager denkt natuurlijk niet alleen aan het geld, maar houdt ook de gezondheid van zijn artiest in de gaten en trekt op tijd aan de bel! En dat neemt Mart hem kwalijk.”

Geen beslissing

Volgens Coldeweijer heeft Mart nog geen officiële beslissingen genomen. ,,Hij wil eerst nog het een en ander uitzoeken voor hij zijn manager zomaar bij het grofvuil zet”, vervolgt de juicekoningin. ,,Laten we hopen dat Mart er snel weer bovenop komt en dat er voor hem duidelijkheid komt over wie hij kan vertrouwen en wie niet.”

Rust

Mart maakte in mei bekend dat hij rust moest nemen. Zijn herstel duurde daarna langer dan gehoopt, waardoor hij in juni zijn geplande terugkeer op 1 juli met nog wat weken uitstelde. Mart moest ook zijn deelname aan het nieuwe seizoen van Beste Zangers laten schieten. Hij werd vervangen door Nick Schilder.

Tags

MART HOOGKAMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck