Manon over Guus Meeuwis na een jaar huwelijk: ‘Op het irritante af’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Vorige zomer stapten Guus Meeuwis en zijn inmiddels vrouw Manon Meijers in Portugal in het huwelijksbootje. Manon vertelt nu, bijna een jaar later, aan tijdschrift Party hoe het samenzijn met Guus haar heeft veranderd.

In hun eerste jaar als getrouwd koppel zijn Guus Meeuwis en Manon niet alleen veel dichter naar elkaar toe gegroeid, maar Manon heeft ook veel van maar man geleerd: ,,Ik ben alles of niks. Dat ben ik in mijn werk en privé. Ik kan bijvoorbeeld besluiten dat ik vijf keer per week ga sporten en dat doe ik dan een half jaar, maar dan kan ik vervolgens ook een half jaar helemaal niks doen” vertelt ze in de podcast ‘Darmstad FM’. Guus is volgens Manon ‘iets grijzer’. ,,Hij voegt wat meer grijs aan het zwart en wit toe en dat vind ik echt een cadeau”, zegt ze. Ze zou zelf ook graag wel iets ‘grijzer’ willen zijn.

Positiever in het leven

Daarnaast leert ze ook van Guus om positiever in het leven te staan. “Hij ziet altijd overal het goede van in en is altijd positief, op het irritante af. Dat je denkt: maar nu worden we hartstikke hard genaaid! Maar dan laat ik het zakken en dan is het altijd fijner om met hem mee te gaan. Hij zorgt er altijd voor dat je met een lekker gevoel achterblijft.”

‘Onder de twee meter komt u niet in deze attractie’

Als je Manons vroegere motto hoort, is het is best grappig dat Manon (1.84 meter) en Guus (1.75 meter) een relatie hebben gekregen: ‘Onder de twee meter komt u niet in deze attractie.’ ,,Dat was een beetje mijn jeugdding. Ik vond het niet echt grappig dat ik zo lang was en ben net als de rest van de wereld overvoerd met plaatjes van mannen die altijd langer zijn dan vrouwen. dat is het beeld dat je in je hoofd hebt. Mar het was gewoon echt geen optie”, vertelt ze in de podcast ’30 minuten Rauw’.

Libidokiller

Het enige dat Manon minder leuk vindt aan Guus, is het feit dat hij Tuba speelt. Volgens Guus heeft ze zelfs ooit gezegd: ‘als eer iets libidokillen is, dan is het wel een gast met een tuba.’ “Ik vind het zelf nog steeds hartstikke leuk, maar op de een of andere manier wordt het thuis niet gewaardeerd. Dus doe ik het maar wat minder, haha”, voegt Meeuwis eraan toe.

Tags

GUUS MEEUWISHUWELIJKMANON MEIJERSTROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck