Marc-Marie confronteert Jinek: ‘Altijd op vakantie!’

Jinek heeft altijd vrij en doet niets voor haar geld
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eva Jinek werd gisteren in haar eigen talkshow geconfronteerd met haar ‘lange vakanties’. Volgens Marc-Marie Huijbregts is de presentatrice wel erg veel op vakantie. ,,Vind jij eigenlijk dat je parttime of fulltime werkt?”

Eva behandelde gisteren in Jinek het onderwerp parttime werken. Nederland is namelijk Europees kampioen deeltijdwerken, een taboe dat Eva wil doorbreken. Wanneer ze het onderwerp afrondt, heeft ze nog een vraag voor Marc-Marie, die ook aan tafel zit. ,,Het enige dat ik nog wil weten is: hoeveel werk jij Marc-Marie?”

‘Altijd op vakantie’

Marc-Marie vindt het kennelijk vreemd dat Eva die vraag aan hém stelt en kaatst de bal terug. ,,Nou ja, zeg! Ik zit ook over jou na te denken! Jij bent veel op vakantie, hoor ik”, antwoordt hij. ,,136 uitzendingen per jaar, zeg het maar!”, zegt Eva verdedigend terug. Marc-Marie is benieuwd of Eva ook valt onder de deeltijdwerkers. ,,Precies, je werkt een korte tijd heel hard. Noem jij het zelf parttime of vind jij dit fulltime?”, vraagt hij. ,,In uren uitgedrukt werk ik fulltime”, antwoordt Eva.

Overigens is Marc-Marie niet de enige die zich afvraagt of Eva wel fulltime werkt. Een vakantie van een halfjaar is geen uitzondering meer. Belachelijk, vinden velen. Zéker voor het salaris dat ze krijgt. Binnenkort heeft Eva weer een lange pauze, maar dat komt omdat ze zwanger is.

Tags

EVA JINEKJINEKMARC-MARIE HUIJBREGTS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck