Marc-Marie en Aaf toch bonje

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Er is wel degelijk frictie tussen Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius. In April stopten de twee hals over kop met hun podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets, maar ondanks alle geruchten hielden ze altijd vol dat er geen sprake was van ruzie. Tot nu…

Marc-Marie en Aaf stopten in april plotseling met hun podcast. Waar ze zelf volhielden dat er niets aan de hand was en dat er van ruzie absoluut geen sprake was, bracht Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal Lifeofyvonne wel iets anders naar buiten. Volgens haar ging de man van Aaf, Gijs Groenteman, vreemd en trok Aaf daardoor tijdelijk in bij Marc-Marie. En tijdens het samenwonen verstrikten ze in een knallende ruzie, waarna ze direct stopten met de podcast.

Problemen

Marc-Marie en Aaf losten in hun podcast altijd problemen op voor luisteraars. Toen de twee uit elkaar gingen, is afgesproken dat Aaf die rubriek mee mocht nemen naar haar nieuwe podcast. Aaf heeft een hele nieuwe podcastserie opgezet met Lies Visschedijk: Aaf en Lies lossen het wel weer op.

Marc-Marie zette een nieuwe podcast op met Isa Hoes: Marc-Marie & Isa Vinden Iets. In de aflevering van vorige week kondigden zij aan ook weer problemen op te gaan lossen van luisteraars. Marc-Marie miste die rubriek in zijn podcast zo erg, dat hij de afspraken overboord gooide en bedacht dat het nu tijd was om de probleem-rubriek weer in zijn podcast op te nemen. ,,Ik miste ze gewoon echt. Ik vind het heel leuk om over problemen van andere mensen na te denken en mensen te helpen. Iedereen is nu weer op de rit en we kunnen gewoon weer die problemen gaan doen. Dus als je een probleem hebt, kun je dat insturen”, zei Marc-Marie.

Of toch niet?

Marc-Marie heeft pech, want die problemen, die zijn van Aaf. ,,We zouden eigenlijk weer beginnen met problemen, maar ik moet het toch heel even uitleggen. Met mijn vorige podcastpartner zijn we uit elkaar gegaan en toen was besloten: zij wilde heel graag de problemen meenemen. Dat was toen afgesproken. Nu dacht ik: nou, allebei die podcasts staan nu wel en nu kunnen wij misschien wel weer die problemen gaan doen, omdat ik dat zo leuk vind qua contact met luisteraars. Dus nu mogen wij tóch geen problemen doen”, vertelt Marc-Marie dit weekend in zijn podcast met Isa. Om af te sluiten deelt hij nog een sneer uit naar Aaf. Hij slaat even later op zijn xylofoon, wat hij ook al in de podcast met Aaf deed, en zegt: “Dat mag nog wel. Ja, we moeten kijken naar dingen die wél mogen, toch?”

Tags

AAF BRANDT CORSTIUSMARC-MARIE & AAF VINDEN IETSMARC-MARIE HUIJBREGTS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck