Marc-Marie na stoppen podcast met Aaf: ‘Soortgelijke situatie als Nick & Simon’

Marc-Marie over stoppen podcast
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel de podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets één van de best beluisterde podcasten is, hebben Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius besloten te stoppen. Hoewel beiden zeggen dat ze ‘zin hebben in iets nieuws’, heeft Marc-Marie ook laten vallen dat ze in een soortgelijke situatie als Nick & Simon zitten. Wat is er aan de hand?

Marc-Marie en Aaf hebben in hun laatste podcast aflevering aangekondigd te stoppen. Op Instagram laten ze weten dat ze allebei zin hebben in iets nieuws. ,,We kijken met enorm veel plezier terug op ruim twee jaar podcasts maken en na ongeveer 150 afleveringen dingen vinden met elkaar, hebben we nu zin in nieuwe dingen”, luidt de verklaring.

Zelfde podcast

Maar zo nieuw zijn die dingen niet, want Marc-Marie gaat nu een podcast maken met Isa Hoes, en dat roept een hoop vragen op bij luisteraars. ,,Ze zouden beiden zin hebben in iets nieuws, terwijl de podcast onder dezelfde naam doorgaat alleen dan met Isa Hoes in plaats van Aaf”, schrijft een luisteraar in gesprek met Juicechannel. ,,En Aaf gaat ook een soortgelijke podcast maken met iemand anders.”

‘Soortgelijke situatie als Nick & Simon’

Volgens een andere luisteraar heeft Marc-Marie nog iets laten vallen over het stoppen van de samenwerking. ,,Marc-Marie zei dat ze in een soort van Nick & Simon verhaal zitten… Nou die gingen ook niet al te best uit elkaar natuurlijk.”

Tags

MARC-MARIE HUIJBREGTS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck