Marc troost gekwetste Peter van der Vorst

Door: Tanja Brouwer
16-03-2018

Peter van der Vorst was niet blij toen hij erachter kwam dat hij niet was uitgenodigd voor een ‘reünie’ van RTL Boulevard. Veel oude gezichten van het programma spraken af om met elkaar een hapje te eten, maar Peter wist van niets.

Afwezig

John van de Heuvel, Fiona Hering, Bram Moszkowicz, Daphne Dekkers, Albert Verlinde, Winston Gerschtanowitz en Marc van der Linden dineerden met elkaar in de keuken van het Amstelhotel. Op Instagram noemde ze het een ‘mini-reunie’ met mensen uit het eerste uur van RTL Boulevard.
En was één grote ontbrekende: Peter van der Vorst. Hij had geen uitnodiging ontvangen.

Marc

Dat vond hij absoluut niet leuk werd duidelijk in RTL Boulevard, waarin hij hardop vroeg waarom hij van niets wist. Marc van der Linden besloot hierna op Instagram een foto van hem samen met Peter te posten, en een verhaal erbij te schrijven over hun geweldige samenwerking: “De reünie woensdagavond was natuurlijk geen echte reunie, maar een eetafspraak van 7 mensen die samen hebben gewerkt of dat nog steeds doen. Want bij een echte reünie hoort @petervdvorst er natuurlijk altijd bij. De enige die echt vanaf het prille begin tot nu toe bij @rtlboulevard is gebleven.(…) En dat we na al die jaren nog steeds samenwerken, maakt het allemaal extra leuk. En dan ook nog voor een programma, dat toen vijf dagen per week een half uurtje uitzending had, en inmiddels 7 dagen per week dagelijks een uur te zien is en nog steeds vaker wel in de kijkcijfertoptien staat dan niet. Wat heb je dan geluk!”
Het is voor Peter te hopen dat hij volgende keer wél wordt uitgenodigd voor een etentje met zijn (ex)-collega’s.

View this post on Instagram

De reunie woensdagavond was natuurlijk geen echte reunie, maar een eetafspraak van 7 mensen die samen hebben gewerkt of dat nog steeds doen. Want bij een echte reunie hoort @petervdvorst er natuurlijk altijd bij. De enige die echt vanaf het prille begin tot nu toe bij @rtlboulevard is gebleven. Ik ken hem nog langer en hij was het die ruim 25 jaar geleden vroeg of ik wekelijks wat op tv wilde vertellen over royalty voor een programma dat Hollands Hollywood heette. Later werd dat The Big Entertainment Club, waar het wekelijkse royalty-programma Van Koninklijken Huizen uit voortvloeide. Presentatie: @myrnagoossen Dat programma werd vervolgens samen met Showtime en Crimetime in een dagelijks programma omgezet: RTL Boulevard, dat op 3 september 2001 voor het eerst werd uitgezonden. Mijn eerste uitzending was in 2002 en toen verving ik slechts af en toe collega Peter, die ook een goede vriend was geworden. Hij is inmiddels doorgegroeid naar allround-presentator terwijl ik juist blij ben dat ik van royalty mijn belangrijkste werk heb kunnen maken. En dat we na al die jaren nog steeds samenwerken, maakt het allemaal extra leuk. En dan ook nog voor een programma, dat toen vijf dagen per week een half uurtje uitzending had, en inmiddels 7 dagen per week dagelijks een uur te zien is en nog steeds vaker wel in de kijkcijfertoptien staat dan niet. Wat heb je dan geluk! ❤️😘 #rtlboulevard #royalty #petervandervorst #bluecircle #reunie

A post shared by Marc van der Linden (@marcvanderlindenm) on

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen