Marc van der Linden betrapt op modeflater

Marc van der Linden
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Oeps! Marc van der Linden betrapt zichzelf op een modeflater. De royalty-deskundige steekt op Instagram de draak met zichzelf.

Outfit

Heeft Marc van der Linden een wilde nacht achter de rug? hij betrapte zichzelf op een overtreding op modegebied. De royalty deskundige trok twee dagen achter elkaar precies dezelfde outfit aan en verscheen hiermee op de buis. Voordat critici los zullen gaan drijft Marc de spot met zichzelf.

,,Oeps: ik trok vanochtend voor @koffietijdnl hetzelfde aan als gisteren bij @rtlboulevard” schrijft Marc. ,,Ik denk niet dat iemand er wakker van zal liggen. Hoewel… in deze tijden verbaas ik me nergens meer over. Maar wachtende op de uitzending voelde ik me wel een beetje betrapt toen ik onder een scherm zat met de herhaling van BLVD ”

Ziekenhuis

Het gaat een stuk beter met Marc ten opzichte van afgelopen zomer. Hij werd in augustus met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Daar ging het maar nét goed. ,,Het was kantje boord,” aldus Marc.

Aan RTL Boulevard liet Marc weten wat de reden achter zijn ziekenhuisopname was. ,,Het was geen corona en ook geen buikwand correctie,” vertelde hij.

,,Ik heb een nierziekte en die ging mis. En daarvoor heb ik in het ziekenhuis gelegen en voor de rest ga ik het lekker privé houden” vertelde de 50-jarige openhartig.

LEES OOK:

Gravin Eloise vloert Marc van der Linden ‘Hoe kan je’

Tags

MARC VAN DER LINDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck