Gravin Eloise vloert Marc van der Linden ‘Hoe kan je’

Eloise
Door: Eva Steins
01-10-2020

Eloise heeft het duidelijk gehad met de roddels rondom haar en haar familie. Eerder werd zij rokend gefotografeerd en stonden alle bladen vol. Nu gaan er geruchten dat haar broertje Claus naar een kostschool gestuurd wordt om ontspoord gedrag. Eloise pikt het niet en pakt royalty-deskundige Marc van der Linden hard aan.

Claus

Marc heeft zich de woede van Eloise op de hals gehaald door in Weekend te suggereren dat Claus ‘dreigt te ontsporen’. Claus werd kort na het begin van het nieuwe schooljaar van zijn middelbare school in Den Haag gehaald en naar een kostschool in het Verenigd Koninkrijk gestuurd.

De royalty-deskundige vraagt zich af waarom Claus halsoverkop naar dit ‘beruchte internaat’ werd gestuurd door zijn ouders.

,,Was het zijn website, waarmee hij zijn ouders in grote financiële problemen had kunnen brengen? Of waren er weer dingen gebeurd die aangaven dat de puber nog steeds niet had geleerd van eerdere fouten?”

Ook suggereert hij dat er verhalen gaan dat Claus ‘dreigt te ontsporen’. ,,Hij had in de afgelopen jaren buitenshuis wat dingen gedaan, samen met vrienden, die hem in de problemen hadden gebracht. Dat zorgde natuurlijk voor wat strubbelingen me zijn ouders.”

LEES OOK:

Gravin Eloise vlucht naar ouders na corona alarm

‘Doe normaal!’

Grote zus Eloise waakt als een wolf over haar kleine broertje en neemt het voor hem op. Op Instagram plaatst zij woedend een story waarin ze Marc van der Linden flink te kakken zet.

,,Beste Marc van der Linden, wat een raar idee om te suggereren dat Claus weggestuurd wordt, terwijl het de leukste en sociaalste jongen is. En hij is ook nog eens een geweldige broer.”

Eloise haalt hard uit naar Marc. ,,Hoe kan je zo over een jonge jongen praten.. En niet verwachten dat het hem iets doet. Doe normaal en hou je negatieve mening die op niks is gebaseerd voor je.”

Beeld: screenshot @eloisevanoranje

DenD promoties