Wat is er aan de hand met Marc van der Linden?

Marc van der Linden
Door: Lies Jansen
10-07-2020

Royaltyverslaggever Marc van der Linden leek plots van de aardbodem verdwenen. Nadat hij enkele uitzendingen van RTL Boulevard vervangen leek te worden door Justine Marcella, publiceerde hij op zijn Twitter ineens de locatie van een ziekenhuis. RTL maakt nu duidelijk waar Mark is.

Verklaring RTL

Wat er precies aan de hand is, is niet bekend. Echter, maakt RTL wel duidelijk dat Marc inderdaad in het ziekenhuis is. ,,Marc van der Linden is nog steeds royaltydeskundige bij RTL Boulevard. Vanwege een ziekenhuisopname is hij op dit moment niet aan de desk te zien”, aldus RTL.

Vervangen?!

Marc hoeft dus niet bang te zijn niet meer voor RTL te werken. Ook maakt RTL duidelijk dat Justine Marcella geen vervanger is van Marc: ,,Justine is naast Marc één van onze royaltydeskundigen. We zijn het royalty-team aan het uitbreiden, zoals we ook meer deskundigen hebben op het gebied van bijvoorbeeld Lifestyle en Crime.”

Gezondheid Marc

In 2018 gaf de trotse Marc aan de goeie kant op te gaan met zijn gezondheid. Met veel sporten en een passend dieet wist de royaltydeskundige wel 115 kilo kwijt te raken.

Meer DenD