Dit vindt Marco Borsato zelf van alle affaire-geruchten

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Het weekblad Privé maakte onlangs bekend dat Marco Borsato een affaire had met Iris Hond. De manier waarop het verhaal naar buiten is gebracht is de zanger op z’n zachtst gezegd niet blij mee. Volgens hem heeft het blad niet alles genoemd van zijn verklaring.

Gekke week

,,Ze hebben er stukjes uit gebruikt en dat vond ik niet zo netjes” vertelt Marco Borsato aan Beau in zijn talkshow. Van Erven Dorens valt namelijk gelijk met de deur in huis zodra hij zijn interview met Borsato start. ,,Hoe gaat het met je? Want het was nogal een tumultueuze, gekke week” zegt Beau. ,,Dat is absoluut waar” antwoordt de zanger.

Sensationeel verhaal

De presentator is erg nieuwsgierig hoe hij met de mediastorm omgaat. ,,Ja, hoe ga je ermee om… Wij werden gebeld door de krant dat die een sensationeel verhaal hadden, wat overigens tien jaar oud was, en wat ik daarvan vond” laat Marco weten terwijl zijn Leontine ook in de zaal zit. Hij vertelt dat veel geruchten complete onzin zijn. ,,Ze hadden het erover dat het zeven jaar geduurd had en dat ik dat pas vorige maand aan mijn vrouw verteld had, wat allemaal niet waar was, en of ik daar een reactie op wilde geven. Wij vinden dat primair een zaak van ons samen” aldus de hitzanger.

Onduidelijkheid

Normaal gesproken zouden de Borsato’s helemaal niet op zulke speculaties reageren. Maar aangezien een deel van het verhaal toch waarheid is en om veel onduidelijkheid te voorkomen leekt het ze verstandig om toch een verklaring af te leggen. ,,Alleen die hebben ze die nacht niet in zijn volledigheid afgedrukt” aldus een teleurgestelde Marco.

Het stel was er klaar mee en beslist midden in de nacht hun eigen verklaring naar buiten te gooien. ,,Dit is ook het enige wat we erover wilden zeggen en daarmee is het voor ons ook klaar. Het is een verhaal van tien jaar terug.”

Steun van fans

Ondanks dat Marco zijn Leontien heeft bedrogen, staan zijn fans volledig achter hem. ,,Niet dat ze goedkeuren wat ik gedaan heb, maar wel dat het een zaak is tussen ons en niet zozeer van het publiek” vertelt hij. Wel heeft de 52-jarige zo’n tien reacties verwijderd die hij iets te ver vond gaan…

Tags

AFFAIREBEAUIRIS HONDLEONTINE BORSATOLIEFDEMARCO BORSATOPRIVERODDELS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck