Marco Borsato doet aangifte van smaad en laster

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Aan de zaak Borsato lijkt voorlopig geen eind te kennen. Na de aangifte tegen Borsato van ‘onzedelijke betastingen’ vier dagen terug, besloot Borsato gisteren ook stappen te zetten…

De aangifte van ‘onzedelijke betastingen’ van de 22-jarige vrouw tegen Marco Borsato gaat de zanger niet in de koude kleren zitten. Gisteren werd bekend dat Borsato aangifte heeft gedaan tegen de vrouw die aangifte tegen hem deed. Hij deed aangifte van het doen van een valse aangifte, smaad en laster en het doen van een lasterlijke aanklacht. Ook de moeder van de vrouw moest het ontgelden. Borsato deed tegen haar aangifte van ‘uitlokking tot en medeplichtigheid aan voorgaande feiten’. In de Telegraaf reageerde de advocaat van de vrouw daarop.

Niet gehoopt

De advocaat van de vrouw, Peter Plasman, vertelde dat dit niet was waarop zijn cliënt gehoopt had. De advocaat vertelt tegen de Telegraaf: ,,Uiteraard kan cliënte nu op haar beurt weer aangifte doen tegen de heer Borsato wegens het doen van valse aangifte, laster en smaad maar wij vinden het verstandig dat niet te doen.” De vrouw houdt rekening met een langdurige en zeer emotionele lijdensweg.

In onderzoek

De zaak omtrent de aangifte is op dit moment in onderzoek door het Openbaar Ministerie, die recentelijk aangaf voorrang te geven aan de zaak. Borsato heeft de beschuldigingen tot op heden altijd ontkend.

Tags

aangifteLijdenswegMarco BorsatoOnderzoekOnzedelijke betastingOpenbaar MinisterievoorrangZaak Borsato

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie