‘Marco Borsato niet meer op podium’

Marco Borsato
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het gaat niet goed met Marco Borsato. Meerdere insiders hebben de laatste weken hun zorgen geuit om de hitzanger en beweren dat het psychisch totaal niet goed met hem gaat. Nu zegt iemand tegen weekblad Weekend dat Marco nog maanden uit de running zal zijn.

Tijd nodig voor herstel

 De agenda’s van de meeste artiesten zijn leeg door het coronavirus, maar velen staan te popelen om weer het podium op te klimmen en de studio in te duiken. Volgens de insider is dat bij Marco absoluut niet het geval. Hij maakte eind vorig jaar bekend een burn-out te hebben en enkele maanden later werd de breuk met Leontine bekend. Het hakt er allemaal flink in. ,,Ik denk dat hij nog wel even nodig heeft om alles voor zichzelf op een rijtje te zetten”, zegt de bron. ,,Ik verwacht niet dat hij dit jaar nog op het podium zal staan.”

Niet alleen raakt Marco zijn huwelijk en dus zijn vrouw en veilig gezinssituatie kwijt. Ook zal hij een andere woning moeten zoeken, want de villa waar hij samen met Leontine ooit zo gelukkig was wordt binnenkort te koop gezet. De hoop dat het nog goed komt is dus vervlogen en Marco zal moeten nadenken over een leven na Leontine. De vrouw weet wel wat ze wil: wonen in het centrum van Blaricum en niet meer in een huwelijk zitten waarin ze wordt bedrogen

Tags

AFFAIRESBURN-OUTDEPRESSIELEONTINEMARCO BORSATOVREEMDGAANZANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck