Marco Borsato serveert drank op feestje

Marco schenkt drank op feestje
Door: Charlotte Wijnen
06-12-2022

We horen de afgelopen tijd nog maar weinig van Marco Borsato. Hij probeert zoveel mogelijk onder de radar te blijven en brengt veel tijd in zijn eentje door. Toch maakte hij voor de verjaardag van zijn dochter Jada een uitzondering: hij besloot een avondje de barman te spelen.

Jada Borsato is twintig jaar geworden en dat werd afgelopen weekend groots gevierd. Er werd een bedrijf ingeschakeld om het hele huis te versieren en er stond een prachtige taart voor haar klaar. En niet alleen haar moeder Leontine was aanwezig; ook Marco Borsato was van de partij. En hij had een belangrijke taak.

Barman

In de Stories van Jada is te zien dat er een man achter de bar staat, en voor wie goed kijkt ziet dat het Marco is. Hij is hard aan het werk om iedereen op het feestje te voorzien van een cocktail. ,,Gin tonic’s à la Marco”, schrijft Jada trots in een volgende Story.

Hobby

Cocktails maken is niet de enige hobby van Marco, zo bleek al eerder. Een paar weken geleden werd hij bij een paardenkliniek gespot waar hij volgens de heren van Roddelpraat aan ‘paarden men cross parcour’ doet. Op foto’s die Roddelpraat deelde was te zien hoe Marco achterop een paardenkar zit.

Meer DenD