Marco Borsato verbreekt stilte

Marco Borsato
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Het is al een tijd heel erg stil rondom zanger Marco Borsato. De zanger kampt sinds zijn breuk met Leontine met een fikse burn-out en heeft zich teruggetrokken. Nu laat hij voor het eerst in een lange tijd weer eens van zich horen.

Eerder verbrak Marco het stilzwijgen en liet hij weten hoe het met hem gaat. Begin september liet hij in een nieuwsbrief aan zijn fans weten dat zijn gemoedstoestand ‘ups en downs’ kent. Ook liet hij weten dat de scheiding officieel rond was.

,De afgelopen periode is er veel gebeurd, zo ben ik verhuisd en ben ik nog steeds herstellende van mijn burn-out. Het herstel gaat met ups en downs wat voor een burn-out gebruikelijk is en heeft dus nog de nodige tijd nodig.” Marco vroeg zijn fans om geduld te hebben.

,Dit betekent dan ook dat ik als artiest voorlopig nog niet terug zal keren en ook op social media nog niet actief zal zijn. Maar dat houdt niet in dat ik nooit meer terugkom, ik heb alleen nog even tijd nodig om er straks weer helemaal te kunnen zijn”.

LEES OOK:

Krijgt Marco Borsato een tweede kans? ‘Mijn eerste echte grote liefde’

Lied

Voor het eerst sinds zijn update horen we weer wat van Marco. Jaap Reesema liet op de Coen en Sander show weten dat hij Marco gesproken heeft. Jaap schreef een liedje ‘Nu wij niet meer praten’ met de Vlaamse zangeres Pommelien Thijs.

Het liedje raakte Marco, want hij stuurde Jaap een berichtje. ,,Wat een prachtig liedje, top,” zou Marco geschreven hebben aan Reesema. Zijn bericht ontroerde de zanger. ,,Ik heb een klein traantje gelaten, dat deed me wel echt veel. Hij is echt een voorbeeld voor me.”

Tags

BURN-OUTCOEN EN SANDER SHOWJAAP REESEMALEONTINE EN MARCOLIEDMARCO BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck