‘Marco had affaire met vriendin van Leontine’

Marco Borsato
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Steeds meer mensen doen een boekje open over het leven van Marco Borsato. De zanger, die lange tijd werd gezien als ideale schoonzoon, blijkt regelmatig naast de pot te pissen. Naast Iris Hond, Maan en een oud-werkneemster van hem wordt er nu nóg een vrouw aan hem gelinkt.

Auto op oprit

Het zou dit keer niet gaan om een collega, maar om een vriendin van de familie Borsato! Weekblad Privé is erachter gekomen dat Marco het bed heeft gedeeld met een vriendin waar ook Leontine erg goed mee omging. De partner van de desbetreffende vrouw doet zijn verhaal in het weekblad en vertelt wat er precies heeft plaatsgevonden de afgelopen maanden. Ook wordt bekend dat het overspel tot afgelopen september heeft geduurd!

Marco en Leontine zouden samen met het koppel regelmatig avondjes uitgaan, maar wat Leontine nooit had kunnen raden is dat Marco en de vrouw elkaar naast die afspraken elkaar ook nog ontmoetten. Ze zouden dan uiteraard niet alleen ‘gezellig bijkletsen’. Marco zou, volgens bewoners die in dezelfde straat wonen als het koppel, meerdere keren per week zijn auto op de oprit van het paar parkeren. Uiteraard als de man niet thuis was.

‘Leven in stukken’

De vriend van die vrouw kwam er afgelopen december pas achter wat zijn vriendin al die tijd heeft gedaan. ,,We hadden het goed samen, we spraken over trouwen en kinderen. En ja, ik kende Marco ook. We waren bevriend, dacht ik”, zegt de man tegen weekblad Privé.  ,,Maar nu ligt mijn leven in stukken. Toen we gingen samenwonen heb ik mijn huis verhuurd, maar gelukkig aangehouden. En nu zit ik hier weer, de relatie is voorbij.”

Als Leontine nog niets wist van deze affaire, zal dat een flinke klap zijn. Niet alleen is ze niet meer samen met Marco, maar ook raakt ze iemand kwijt van wie ze dacht dat het een vriendin was.

 

Tags

AFFAIRESCOLLEGAHUWELIJKIRIS HONDLEONTINEMAANMARCO BORSATOSCHEIDINGUIT ELKAARVREEMDGAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie