Marco maakt zich ernstige zorgen om moeder Mary

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Mary Borsato, de moeder van hit-zanger Marco, heeft een roerige tijd achter de rug. Onlangs moest ze na een lelijke val geopereerd worden, en vervolgens kreeg ze een infectie die veroorzaakt is door de stafylokokkenbacterie. De 73-jarige Mary was doodziek.

Tank

,,Het is wel iets waar ik me ernstige zorgen over maak”, vertelt Marco over zijn moeder aan weekblad Privé. ,,Het geneest allemaal wat moeilijker dan verwacht. Het ziet ernaar uit dat het een blijvend probleem gaat worden. Ze heeft nog enorm veel last van haar arm.” Toch denkt de zanger dat het allemaal wel goed komt. ,,Mijn moeder is net een tank, ze is niet te stoppen en gaat maar door en door.”

Blijkbaar zegt Marco regelmatig tegen zijn moeder dat ze wat rustiger aan moet doen, maar dat weigert ze. ,,Dat zit er gewoon niet in. Het is voor haar alles of niets. Ik bewonder die kracht, maar het is nu toch beter om het wat rustiger aan te doen.”

Italië

Marco is een echte familieman. Hij is dan ook het liefst thuis bij zijn vrouw en drie kinderen, die nog eventjes allemaal thuis wonen. ,,Senna zit nu in zijn examenjaar, maar wil daarna iets heel moois gaan doen.” De zanger vertelt dat zijn 17-jarige zoon Senna nadenkt om na zijn examen naar Italië te verhuizen. ,,Als zoon van een Italiaanse vader vind ik dat alleen maar leuk. Naast het leren van de taal wil hij er ook gaan werken. Dat hij het huis uit zal gaan vind ik minder, maar dat moet ik gewoon opzij zetten.”

Tags

FAMILIEMARCO BORSATOMARY BORSATOMOEDERSCHOUDERZIEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck