Marco niet aanwezig bij liveshows Voice Kids?

Marco Borsato
Door: Lies Jansen
11-01-2020

Afgelopen donderdagochtend kwam het nieuws naar buiten dat de Nederlandse zanger Marco Borsato kampt met een burn-out. Wat mogelijk een paar problematische gevolgen met zich meebrengt. Zo speelt nu ook de vraag of hij wel aanwezig is bij de liveshows van The Voice Kids.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Wel of niet aanwezig?

De auditie en battlerondes van The Voice Kids zijn al opgenomen, maar de liveshows zijn pas later dit jaar op televisie. Over de wel of niet aanwezige Marco is veel onduidelijkheid. Een woordvoerder van RTL heeft laten weten aan Nu.nl: ,,Over de finale kunnen we op dit moment nog geen inschatting maken. Wij wensen Marco veel sterkte de komende tijd.”

Jubileum

Daarnaast is dit jaar het jubileum van Marco, met betrekking tot zijn zangcarrière. Voor zijn jubileum kondigde de zanger een project van samenwerkingen aan met verschillende artiesten. Het project ging van start met twee enorme hits. Lippenstift, met Snelle, en Hoe Het Danst. Een hit die bestaat uit wel drie artiesten. Marco samen met Armin van Buren en Davina Michelle. Omdat de duur van de vertraging nog niet bekend is, is er veel onzeker.

Oorzaken burn-out

Eerder schreven we over de reactie van Marco, op zijn burn-out: ,,Wat ik doe is mijn lust en mijn leven maar ik merk nu dat ik er echt doorheen zit, dat de energie weg is en dat ik met een burn-out te maken heb.”
De oorzaak van zijn burn-out omschrijft de zanger als: ,,De impact van alles wat er de laatste jaren is gebeurd, heb ik toch niet in zijn geheel verwerkt. Ik heb langere tijd nodig om me weer helemaal op te laden voordat ik er weer vol voor kan gaan.”

Meer DenD