Marco open over heftige periode

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Een zichtbaar geëmotioneerde Marco vertelde in ‘Linda’s Wintermaand’ eenmalig zijn verhaal over de breuk met Leontine en zijn affaire met Iris Hond. ,,Ik kon niet meer. Ik haatte mezelf”, aldus de 54-jarige zanger over de afgelopen periode. 

‘Je gaat ergens energie vandaan halen’

Al jaren geleden, na het faillissement, ging de situatie volgens Marco achteruit. ,,Je gaat ergens energie vandaan halen waar het niet zit.” Marco en Leontine gingen beiden anders met het faillissement om. ,,Iedereen die 24 jaar huwelijk heeft, weet dat je soms even elkaars taal niet meer spreekt”, aldus Marco. Waarna een kortstondige affaire met Iris Hond ontstond.

‘Misschien stap ik er wel uit’

De affaire is een gebeurtenis die Marco niet bij zichzelf vindt passen. ,,Ik heb met mezelf de afspraak gemaakt; dit wil ik niet meer, omdat ik er zelf aan kapot gegaan ben.” Jaren na de affaire kwam het verhaal uit en belandde Marco in een heftige periode. ,,Ik kon niet meer”, maakte de zanger duidelijk. ,,Misschien stap ik er wel uit”, was een gedachte. ,,Dit heb ik serieus overwogen. Serieus. Zo ver was ik.” 

Grote liefde

,,We zijn gescheiden op papier, maar dat ben ik in mijn hart nog niet”, maakt Marco duidelijk. Na 24 jaar huwelijk is de zanger nog altijd verliefd op Leontine.

Tags

DE MOLIRIS HONDLEONTINE BORSATOLEONTINE EN MARCOLINDALINDA DE MOLLINDA'S ZOMERWEEKLINDA'S WINTERMAANDMARCOMARCO BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck