Marco was ook mee op Borsato gezinsvakantie: ‘Geheimgehouden door Leontine’

Leontine gaat lekker met van misbruik verdacht Marco op vakantie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Leontine Ruiters was afgelopen week samen met haar kinderen op vakantie naar Ibiza. En hoewel Marco Borsato op geen één foto te zien was, zou hij toch echt mee zijn geweest…

,,Wat was dit een bijzondere week, een week vol emoties voor ons allemaal”, schrijft Leontine op Instagram bij een reeks foto’s van de vakantie. ,,Voor het eerst een vakantie met gezin in een andere vorm. Quality time met z’n vieren waarin we stil mochten staan bij gemis en daarnaast ook konden genieten van het nú! Mooie, nieuwe, onvergetelijke herinneringen zijn gemaakt.”

Marco gespot

Hoewel Marco Borsato op geen enkele foto staat, meldt Juicechannel dat de zanger wel degelijk mee was op vakantie. ,,Wij ontvangen berichten van volgers die hem samen met zijn gezin op het vliegveld hebben gezien tijdens het inchecken voor de vlucht naar Ibiza”, schrijft het kanaal op Instagram.

Juicekanalen

Ook is het opvallend dat Leontine tijdens de vakantie naar de juicekanalen uithaalde, waar Marco vaak het gesprek van de dag is geweest. ,,Kreeg Juice van Heleen van Royen nadat we elkaar op een event waren tegengekomen”, schreef Leontine bij een foto van het boek Juice. ,,Een spannend, sexy en makkelijk leesbaar boek die gebaseerd is op de juicekanalen van tegenwoordig en waar goed in wordt weergegeven hoe pijnlijk en soms zelfs desastreus juice kan zijn. Of de roddel nu waar is of totaal uit de mouw is geschud.”

Borsato

Marco en Leontine zijn gescheiden, maar kennelijk wil Leontine hem toch een hart onder de riem steken. Ook heet Leontine op Instagram nog stééds ‘Borsato’…

Tags

LEONTINEMARCO BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck